Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pjs Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Vepřové jazyky uvaříme spolu s kořením, můžeme přidat i zeleninu a pak využít vývar k dalšímu vaření. Když jsou ze ¾ měkké tak je vyjmeme, pod tekoucí vodou ochladíme a oloupeme. Oloupané nakrájíme kolmo na vlákna na ½ cm plátky, obalíme v trojobalu a usmažíme (nejlépe na sádle) 2. Kedlubny oloupeme, pokrájíme na nudličky (nebo nahrubo nastrouháme). Cibuli zpěníme na másle (nebo oleji), přidáme kedlubny a zalijeme trochu vývarem z jazyků, osolíme, opepříme a dochutíme octem, když se nepovede tak můžeme zpět osladit. Naladit příjemnou navinulou chuť.
vařené brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažený vepřový jazyk s kedlubnovým zelím
prosím, doplň si kategorii…ahojky..:-))