Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Vepřové jazyky očistíme, zbavíme podjazyčí a v osolené vodě uvaříme doměkka. Vychladíme ve studené vodě sloupneme a podelně nakrájíme na plátky asi půl cm silné. Mírně osolíme, obalíme v trojobalu a v rozpáleném oleji usmažíme dorůžova.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
Podáváme s bramborovým salátem.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažený vepřový jazyk
492 příspěvků 25.1.09 03:43
Jako příloha k smaženým řízečkům z jazyka jsou dušená kedlubna, patizon,cugeta a vařený brambor.Kdo ochutná bude spokojen