Recept Smažený vepřový jazyk
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vepřové jazyky očistíme, zbavíme podjazyčí a v osolené vodě uvaříme doměkka. Vychladíme ve studené vodě sloupneme a podelně nakrájíme na plátky asi půl cm silné. Mírně osolíme, obalíme v trojobalu a v rozpáleném oleji usmažíme dorůžova.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
- 15480x zobrazeno
Čas přípravy
- 30 minut
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- 4 vepřové jazyky
- 1 vejce
- 1 dl mléka
- hladká mouka
- strouhanka
- 4 lžíce oleje
- sůl
Doporučená příloha
Podáváme s bramborovým salátem.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Smažený vepřový jazyk
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Smažený vepřový jazyk
492 příspěvků 25.1.09 03:43
Jako příloha k smaženým řízečkům z jazyka jsou dušená kedlubna, patizon,cugeta a vařený brambor.Kdo ochutná bude spokojen