Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory uvaříme, oloupeme, ustrouháme, nebo propasírujeme. V míse si umícháme se solí máslo nebo sádlo, přidáme prochladlé brambory, vejce a ve vlažném mléce vykynuté kvasnice. Vypracujeme v hodně tuhé těsto a dáme přikryté vykynout. Z vykynutého těsta nakrájíme menší kousky, uděláme kulaté knedlíky a dáme je přikryté opět vykynout. Potom je usmažíme na všech stranách v rospáleném sádle do zlatova.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Knedlíky posypeme osmaženou cibulkou a podáváme s dušeným zelím.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Smažené kynuté bramborové knedlíky z opičích hor