Recept Slavnostní drůbež - Rochanbeau z New Orleans

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Osmažit šunku a ohřát plátky kuřete. Na talířky položit po toustu na ně položit kuře, šunku, nebo uzené, vše pokapat Worcestershire omáčkou, dobře zalít oběma omáčkami a posypat petrželkou. TIP: Nemáte-li zbytek kuřete, tak naklepat syrové plátky masa na tenko a pod grilem, nebo na pánvi je upéct.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 18.12.06 vloženo
  • 3329x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 plátky francouzského otoustovaného chleba
  • 4 plátky pačeného kuřete, nebo krocana
  • 4 plátky uvařeného uzeného nebo šunky
  • 1 lžíce jemně posekané petrželky
  • několik kapek Worcestershire omáčky
  • sůl a pepř podle chuti
  • 250 ml "Bernaise omáčky":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=24758
  • 250 ml "Omáčky obchodníka s vínem":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=24757

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Slavnostní drůbež - Rochanbeau z New Orleans

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Slavnostní drůbež - Rochanbeau z New Orleans

casino
4494 příspěvků 26.10.09 05:36
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Rochanbeau z New Orleans.

Zdá se, že babi ráda laškovala; v souvislosti s názvem receptu je ten tip z kategorie „…pomelte svíčkovou…“, nebo „…zmrazte roštěnec…“ " Roastbeef, rostbíf (studený nářez)":http://www.labuznik.com/recipe.php?… :o() :o((((( A ty komentáře (kromě posledního :o), to je opravdu ukázka par excellence, jak by komentáře neměly vypadat. Pokud mi chcete vynadat, tak prosím TADY

jolana
5068 příspěvků 26.10.09 04:21
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Rochanbeau z New Orleans.
;)
buraci
1136 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Rochanbeau z New Orleans. - babi

Neni zac. I ja jsem si rada tuhle pisnicku pripomnela:-) Pekny den.

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - buraci,

díky za odkaz! Jsem Ti vděčna za Tvůj čas, kterého tyto dny člověk má opravdu pomálu ;o)

Zdraví,

buraci
1136 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Rochanbeau z New Orleans.

Babi, cely text o praseti najdes na http://www.akordy.sk/piesen.ltc?…:-) Patrala jsem i po tom, kde by to bylo jako MP3, ale zatim nic, nemam moc casu. Hezky vecer:-)

Labužník Kacka02
13 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Rochanbeau z New Orleans.

fain, začni u sebe!

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Papajo,

mám radost z Tvého uvolněného tónu, myslím si, že bychom ho zde snesli víc! ;o))) Po té pisničce budu pátrat.

Ahoj a příjemné svátky!

Papaja
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - babi

To není moje básnické střevo, ale jedna starší písnička. Okamžitě se mi vybavila, tak jsem se zase neudržela :-)))))
Ahoj, P. :-)

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Papajo,

nevěděla jsem o Tobě, že máš takové krásné básnické střevo ;o))) Musím za sebe říct, že i když si někteří o mně myslí, že bych uletěla na koštěti, tak tedy říkám já, bylo by to taktéž prase! Ano, vypadlo mně ve větě kuře…Díky za bystré oko!

Zdraví Tě,

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Papajo,

nevěděla jsem o Tobě, že máš takové krásné básnické střevo ;o))) Musím za sebe říct, že i když si někteří o mně myslí, že bych uletěla na koštěti, tak tedy říkám já, bylo by to taktéž prase! Ano, vypadlo mně ve větě kuře…Díky za bystré oko!

Zdraví Tě,

Papaja
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Slavnostní zbytky drůbeže - Rochanbeau z New Orleans.

Nejlepší „drůbež“ je šunka :-))) „Kdyby prase mělo křídla, křídla jako pták, vyletěl bych na praseti pěkně do oblak“…
Pěkný den
P.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz