Recept Salát z lilků - Slata batinjan - Salade d"aubergines

Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Lilky nakrájejete na čtvrtky, dejte do studené vody 30 minut. Vyměňte vodu a vařte cca 30 min za přidání soli, 3 stroužku česneku a šťávou z jednoho citronu. Po uvaření nechce řádně odkapat, vyberte dužinu a vidličkou tuto rozmačkejte. Přidejte rozetřený česnek, olej, sůl, harissu, olej, šťávu z citronů a umletý kmín dobře zamíchete, ozdobte olivami a podávejte

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 13.03.10 vloženo
  • 2091x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 6 menších lilků
  • 4 stroužky česneku
  • 2 citrony
  • 1 PL čerstvé umletého kmínu (normální)
  • 1 KL harissy
  • 4 PL oleje
  • 50 gr černých oliv
  • sůl.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Salát z lilků - Slata batinjan - Salade d"aubergines

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
martin_etzl
280 příspěvků 20.03.10 04:30
Re: Salát z lilků - Slata batinjan - Salade d´aubergines

Louis, dnes jsme měli k večeři tenhle tvůj salát a pak Oummok Hourija a k tomu, neuraž se - celé brambory pečené v troubě. Byla to lahůdka, holky se oblizovaly až za ušima, takže ti děkujeme.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz