Recept Salát z lilků - Slata batinjan - Salade d"aubergines

Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Lilky nakrájejete na čtvrtky, dejte do studené vody 30 minut. Vyměňte vodu a vařte cca 30 min za přidání soli, 3 stroužku česneku a šťávou z jednoho citronu. Po uvaření nechce řádně odkapat, vyberte dužinu a vidličkou tuto rozmačkejte. Přidejte rozetřený česnek, olej, sůl, harissu, olej, šťávu z citronů a umletý kmín dobře zamíchete, ozdobte olivami a podávejte

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 13.03.10 vloženo
  • 2117x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 6 menších lilků
  • 4 stroužky česneku
  • 2 citrony
  • 1 PL čerstvé umletého kmínu (normální)
  • 1 KL harissy
  • 4 PL oleje
  • 50 gr černých oliv
  • sůl.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Salát z lilků - Slata batinjan - Salade d"aubergines

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
martin_etzl
280 příspěvků 20.03.10 04:30
Re: Salát z lilků - Slata batinjan - Salade d´aubergines

Louis, dnes jsme měli k večeři tenhle tvůj salát a pak Oummok Hourija a k tomu, neuraž se - celé brambory pečené v troubě. Byla to lahůdka, holky se oblizovaly až za ušima, takže ti děkujeme.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Cuketové placky Cuketové placky
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz