Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očistit mrkev, cibuli a nakrájet na kousky pro marinádu. Přidat maso, koření, bylinky, ocet a olej. Nalít na vše víno a nechat v chladničce přez noc. Osmažit maso na 25g másla, přidat zeleninu a bylinky z marinády a smažit po 5min. Nalít na vše marinádu, osolit a opepřit. Přikryté nechat dusit po 2 hodiny. Vyjmout maso. Propasírovat omáčku přez síto do kastrolku a zahustit ji kukuřičnou moučkou (chcete-li). Přidat zbytek másla po kouscích a potom dovnitř zamíchat černý rybíz. Vrátit maso do omáčky a dusit dalších 10min. Podává se s na másle osmaženými, silnějšími plátky neoloupaných, pevných jablek, bez jadřinců a s ¨Brambory Anna¨ z Labužníka. Pro naše jazyky, by asi sednul nějaký jemný knedlík.
Recept je z kategorií: Divočák
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Řízky z divočáka v omáčce z černého rybízu