Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Přebrané fazole namočíme na 10 hodin do studené vody. Namočené fazole dáme vařit s uzeným bůčkem a bobkovým listem. Zelí vaříme zvlášť. Uvařené maso vyjmeme, fazole smícháme se zelím a vývar zahustíme moukou rozmíchanou v mléce, povaříme, vložíme fazole smíchané se zelím, osolíme opepříme, přidáme polévkové koření a na kostky nakrájený uvařený vepřový bůček.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Polévka - Sobášnice
la.feo- prima rada - hodí se
dobrý typ: zapomenu-li namočit fazole večer, stačí je 10 minut nechat povařit a na 2 hodiny odstavit. Potom v té samé vodě dovařit.