Recept Polévka - Sobášnice

bedla Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Přebrané fazole namočíme na 10 hodin do studené vody. Namočené fazole dáme vařit s uzeným bůčkem a bobkovým listem. Zelí vaříme zvlášť. Uvařené maso vyjmeme, fazole smícháme se zelím a vývar zahustíme moukou rozmíchanou v mléce, povaříme, vložíme fazole smíchané se zelím, osolíme opepříme, přidáme polévkové koření a na kostky nakrájený uvařený vepřový bůček.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 31.01.06 vloženo
  • 4490x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g kysaného zelí
  • 200 g fazolí
  • 400 g uzeného bůčku
  • 1/2 l mléka
  • 70 g hladké mouky
  • sůl
  • pepř
  • bobkový list
  • polévkové koření.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Polévka - Sobášnice

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Polévka - Sobášnice

Vali
1326 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Polévka - Sobášnice - Bedlo
  • protože máme moc rádi polévky a ty sytější obzvlášť, moc se mi tento recept hodí, určitě brzy bude použit.

la.feo- prima rada - hodí se

la.fea
94 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Polévka - Sobášnice

dobrý typ: zapomenu-li namočit fazole večer, stačí je 10 minut nechat povařit a na 2 hodiny odstavit. Potom v té samé vodě dovařit.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Cibulačka Cibulačka
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz