Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rozmixovat ingredience a podávat omáčku s krevetkama, ústřicemi a jinými plody moře. TIP: Pěkné pohoštění připravíme takto. Do šampusek dáme koktejlovou omáčku. Uvaříme syrové krevetky asi po 3min., oloupeme je z krunýřků, ale necháme jim ocasy. Při vaření se zbarvily do růžova a jsou zatočené, čehož využijeme na jejich zavěšení na hranu sklenic. Ozdobíme ještě půlměsíčky citronu a podáváme.
Recept je z kategorií: Chuťovky
Plody moře.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pikantní koktejlová omáčka pro krevety a dary moře
Eji, omáčka je hlavně ke krevetám a ostatním mořským potvorkám, ale já ji také můžu skoro ke všemu
je opravdu krásně pikantní.
Odhaduji, že možná pracuješ ve zdravotnictví, protože lékaři a sestřičky v nemocnicích i v Kanadě pracují absolutně nelidské dlouhatanské hodiny

No a tak Ti přeji, aby to pondělí brzy přišlo a Tys mohla jít ke své lednici a do své vlastní postele
Příspěvek upraven 24.11.10 v 00:17
Kalamáry moc nemusím, ale koukla jsem, co je to satanova omáčka a šup s ní mezi moje oblíbené recepty. Tohle i z ohřátého párku udělá lahůdku. Už se radši dnes na Labužníka nebudu dívat, vy mi dneska s Pampeliškou dáváte. Jdu si zalít instantní polévku do hrníčku k obědu. Brr. V civilizovaných zemích to asi není, ale u nás ještě pořád jsou některé profese, které jsou v práci nonstop od soboty do pondělka. Hezký víkend.