Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Nero Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěné porce kapra osolíme. Do kastrolu nalijeme vodu, přidáme sůl, ocet, cibuli a koření, přivedeme do varu, vložíme do toho připraveného kapra a pomalým varem vaříme 18 minut. Pak necháme vše vychladnout. Vychladlé porce kapra vyjmeme a odstraníme z nich opatrně větší kosti. Na podlouhlou mísu na ryby si upravíme podstavec z francouzského salátu, na něj rozložíme porce kapra a polijeme majonézou smíchanou s kečupem a koprem. Polité porce kapra posypeme prolisovanými žloutky a boky ozdobíme jemně usekanými bílky. Dozdobíme rajčaty a zelenou petrželí. Podáváme jako předkrm, jako samostatný pokrm nebo jako jídlo po večeři. .
Recept je z kategorií: Studená kuchyně
chléb, pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Marinovaný kapr s tomatovou majonézou
112 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak dneska jsme si ho u Nera dali a není co dodat než…byl naprosto skvělý kapřík a nestačilo šest porcí:-).Omlouvám se bylo to už včera.
Rozhodně neobalím všechny porce z kapra. Díky.
ano, bude po jelenovi
D