Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Vykuchat rybičky, obalit je v mouce a oklepat její přebytek. Osmažit je na rozehřátém oleji. Na jiné pánvi osmažit cibuli na rozehřátém oleji, zalít je vínem a trochou octa a vše povařit po 5 min. Na mísu poskládat osmažené rybičky, zasypat je hrozinkami a ořechy. Vše opetrně zalít svařenou marinádou. Osolit a opepřit. Nechat vychladout a přikrýt. Mísu vložit do chladničky alespoň na dva dny i více. TIP: Pečenáče se mohou podávat s osmaženou polentou (recept je na Labužníku), ale jsou výborné i bez ni třebas s chlebem. Mohou se připravit i z proužků vykostěných ryb, jako je kapr.
Recept je z kategorií: Chuťovky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Italské zajímavě marinované pečenáče