Recept Lahodná Salsa z višní na vepřovou pečínku a gril i na kuře

babi Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Když se použijí čerstvé višně, tak je na hrubo posekat, dát do misky s cukrem a nechat je asi 5 minut stát, až se cukr rozpustí. Zmražené višně rozpustit v misce, uschovat šťávu, vyjmout višně, posekat je a vrátit je s cukrem do misky. Dovnitř vmíchat cibuli, limetku, koriandr, sůl a vše promíchané nechat stát při pokojové teplotě asi 30 minut. Tak se chutě dobře vyvinou. TIP: Salsa je nejlepší ten den co je čerstvě připravená, avšak vydrží v chladničce do druhého dne.

Recept je z kategorií: Salsa či salsy

Nahlásit recept

  • 17.04.07 vloženo
  • 3789x zobrazeno

Ingredience

  • asi na 500 ml
  • 340 g višní čerstvých, nebo zmražených vypeckovaných
  • 1 lžíce cukru
  • 3 lžíce posekané červené cibule
  • 1 velká chile paprička na jemno posekaná i se semeníkem (asi 1 1/2 lžičky
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • 6 lžic posekaného koriandru
  • 1/2 lžičky soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lahodná Salsa z višní na vepřovou pečínku a gril i na kuře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz