Recept Lahodná Salsa z višní na vepřovou pečínku a gril i na kuře

babi Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Když se použijí čerstvé višně, tak je na hrubo posekat, dát do misky s cukrem a nechat je asi 5 minut stát, až se cukr rozpustí. Zmražené višně rozpustit v misce, uschovat šťávu, vyjmout višně, posekat je a vrátit je s cukrem do misky. Dovnitř vmíchat cibuli, limetku, koriandr, sůl a vše promíchané nechat stát při pokojové teplotě asi 30 minut. Tak se chutě dobře vyvinou. TIP: Salsa je nejlepší ten den co je čerstvě připravená, avšak vydrží v chladničce do druhého dne.

Recept je z kategorií: Salsa či salsy

Nahlásit recept

  • 17.04.07 vloženo
  • 3652x zobrazeno

Ingredience

  • asi na 500 ml
  • 340 g višní čerstvých, nebo zmražených vypeckovaných
  • 1 lžíce cukru
  • 3 lžíce posekané červené cibule
  • 1 velká chile paprička na jemno posekaná i se semeníkem (asi 1 1/2 lžičky
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • 6 lžic posekaného koriandru
  • 1/2 lžičky soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lahodná Salsa z višní na vepřovou pečínku a gril i na kuře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kuře na kapustě

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz