Recept Jehněčí po francouzsku (mouton a la francaise)

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Jehněčí maso hrubě umeleme, opepříme a vložíme na 5 minut na olej smíchaný s kouskem másla. Přidáme 2 pokrájené cibulky a 2 stroužky česneku utřeného se solí a osmažíme na másle dorůžova. Poprášíme moukou a za stálého míchání přidáme šálek teplé vody a lžíci rajčatového protlaku. Spojíme s masem a vše dusíme na mírném ohni 15 minut.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 4886x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 700 g jehněčího masa
  • šálek olivového oleje
  • máslo (jako ořech)
  • 2 cibulky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • sůl
  • pepř
  • trochu mouky

Doporučená příloha

  • Podáváme s vařenou suchou rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí po francouzsku (mouton a la francaise)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz