Recept Italská omáčka pesto s čerstvými sépiovými tagliatelli

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Necháte vařit čerstvé těstoviny. Do hrnce přidáte sůl a vaříte tak jak je uvedeno na obalu od těstovin. Během toho si nachystate pesto podle toho jako ho máte rádi, tzn. pokud ho máte rádi míň silné pridáte více parmezánu a mužete dochut i mlíkem, tak dostane krásnou zelenou barvu a bude ho i více. Olivový olej můžete použít do pesta protože, ho nikdy není od výrobce dost. Po uvaření těstovin přecedíme a přidáme omáčku pesto. Pak dochutíme parmezánem a můžeme jíst. Nezapomeňte, když Vám zbyde omáčka pesto, tak přidejte do ní olivový olej a schovejte do lednice, dýl potom vydrží. Tento recept je věnován rychlovečeřím.

Recept je z kategorií: Omáčky na těstoviny

Nahlásit recept

  • 27.02.06 vloženo
  • 6264x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • Pasta fresca tagliatelle se sepiovým barvivem (jsou černé)
  • Pesto nejlépe Genovese
  • olivový olej
  • parmezán
  • mlíko
  • sůl
  • (všechno najdete v obchodě s italskými potravinami v Brně viz. www.italske-pochoutky.cz)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Italská omáčka pesto s čerstvými sépiovými tagliatelli

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz