Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
macmac Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Bůčková roláda pečená pod sádlem.
Bůček osolíme, okořeníme, svineme do válečku a svážeme. Necháme den či dva v ledničce. Vložíme do nádoby a zalijeme rozpuštěným sádlem. Vložíme do trouby a pečeme 2 až 3 hodiny podle velikosti na 100°C a hodinu na 150°C. Sádlo se šťávou je ideální na chleba a maso k čemukoliv.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
bramborová kaše, salát, chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hrnkový bůček
5068 příspěvků 28.8.12 22:41
Toto sa mi tiez velmi pozdava, len sadlo nemam co je skoda velka prevelka..ale vytahujem aspon recept na svetlo tym kmomentom
31 příspěvků 8.11.11 09:06
Tohle vypadá skutečně nebezpečně dobře. Určitě vyzkouším.
Trvanlivost minimální, mizí za pár hodin