Recept Hovězí po německu v pomalém hrnci

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí po německu v pomalém hrnci

Postup

Maso dejte do pomalého hrnce. V misce smíchejte mouku, celerovou sul, cesnekový prásek, zázvor a pepr a posypte tím maso. V jiné míse smíchejte rajcata, karotku, sherry, melasu, vývar nebo vodu a nalejte to na maso. Varte zakryté na LOW 6-8 hodin. Tip: melasu lze nahradit hustým sirupem nebo trochou hnedého cukru.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 05.11.06 vloženo
  • 6783x zobrazeno

Čas přípravy

  • 6-8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500-750 g hovezího zadního masa, nakrájeného na kostky asi 2,5 cm
  • 2 PL mouky
  • ½ KL celerové soli
  • ½ KL cesnekového prásku
  • ½ KL mletého zázvoru
  • 1/4 KL mletého cerného pepre
  • asi 400 ml konzervovaných rajcat v kouscích i s nálevem
  • 350 ml karotky nakrájené na tenké plátky
  • 2 stredne velké brambory, oloupané, nakrájené na plátky
  • 60 ml sherry
  • 60 ml tmavé melasy
  • 240 ml hovezího vývaru nebo vody

Doporučená příloha

  • Testoviny, chléb, brambory, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po německu v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hovězí po německu v pomalém hrnci

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Hovězí po německu v pomalém hrnci.

Určitě a díky…

spiser
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí po německu v pomalém hrnci.

Bedlo, bohuzel nevím o se u vás prodává. Tady se prodává skutecná melasa která je snad rafinovaná takze se hodí i pro lidi. Také se prodává velmi hustý sirup (témer jako med) svetlý nebo tmavý a ten muze melasu nahradit. Stací Ti to takhle?

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Hovězí po německu v pomalém hrnci.

Spiser, to vypadá skvěle, tou melasou máš na mysli, u nás prodávaný léčivý produkt v Lékárnách? Děkuji…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz