Recept Hovězí po německu v pomalém hrnci

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí po německu v pomalém hrnci

Postup

Maso dejte do pomalého hrnce. V misce smíchejte mouku, celerovou sul, cesnekový prásek, zázvor a pepr a posypte tím maso. V jiné míse smíchejte rajcata, karotku, sherry, melasu, vývar nebo vodu a nalejte to na maso. Varte zakryté na LOW 6-8 hodin. Tip: melasu lze nahradit hustým sirupem nebo trochou hnedého cukru.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 05.11.06 vloženo
  • 6578x zobrazeno

Čas přípravy

  • 6-8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500-750 g hovezího zadního masa, nakrájeného na kostky asi 2,5 cm
  • 2 PL mouky
  • ½ KL celerové soli
  • ½ KL cesnekového prásku
  • ½ KL mletého zázvoru
  • 1/4 KL mletého cerného pepre
  • asi 400 ml konzervovaných rajcat v kouscích i s nálevem
  • 350 ml karotky nakrájené na tenké plátky
  • 2 stredne velké brambory, oloupané, nakrájené na plátky
  • 60 ml sherry
  • 60 ml tmavé melasy
  • 240 ml hovezího vývaru nebo vody

Doporučená příloha

  • Testoviny, chléb, brambory, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po německu v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hovězí po německu v pomalém hrnci

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Hovězí po německu v pomalém hrnci.

Určitě a díky…

spiser
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Hovězí po německu v pomalém hrnci.

Bedlo, bohuzel nevím o se u vás prodává. Tady se prodává skutecná melasa která je snad rafinovaná takze se hodí i pro lidi. Také se prodává velmi hustý sirup (témer jako med) svetlý nebo tmavý a ten muze melasu nahradit. Stací Ti to takhle?

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Hovězí po německu v pomalém hrnci.

Spiser, to vypadá skvěle, tou melasou máš na mysli, u nás prodávaný léčivý produkt v Lékárnách? Děkuji…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Hruškový koláč Hruškový koláč
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz