Recept Feferonkový krém

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Feferonkový krém

Postup

Feferonku rozríznete a odstrante z ní semena a vnitrní steny. Rozsekejte ji spolu s paprikovým luskem a cesnekem na mensí kousky. Dejte je do mixeru spolu s burskými orísky a citronovou stávou a rozmixujte. Do mixeru prilejte olej a mixujte az se vytvorí krém. Dochutte solí.

Vhodné na chlebícky, toasty, k rýzovým jídlum, kureti, rybám a ke grilu.

Recept je z kategorií: Přílohy

Nahlásit recept

  • 19.04.09 vloženo
  • 4227x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cervená feferonka
  • ½ ocisteného vetsího cerveného paprikového lusku
  • 1 oloupaný strouzek cesneku
  • 50 g prazených solených burských orísku
  • 1 PL citronové stávy
  • ½ dl arasídového nebo slunecnicového oleje
  • sul

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Feferonkový krém

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
jolana
5065 příspěvků 19.07.09 23:38
Re: Feferonkový krém-Spiser,

to ma silu! Pochutka!
Dakujem;))

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Cuketové placky Cuketové placky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz