Recept Feferonkový krém

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Feferonkový krém

Postup

Feferonku rozríznete a odstrante z ní semena a vnitrní steny. Rozsekejte ji spolu s paprikovým luskem a cesnekem na mensí kousky. Dejte je do mixeru spolu s burskými orísky a citronovou stávou a rozmixujte. Do mixeru prilejte olej a mixujte az se vytvorí krém. Dochutte solí.

Vhodné na chlebícky, toasty, k rýzovým jídlum, kureti, rybám a ke grilu.

Recept je z kategorií: Přílohy

Nahlásit recept

  • 19.04.09 vloženo
  • 4123x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 cervená feferonka
  • ½ ocisteného vetsího cerveného paprikového lusku
  • 1 oloupaný strouzek cesneku
  • 50 g prazených solených burských orísku
  • 1 PL citronové stávy
  • ½ dl arasídového nebo slunecnicového oleje
  • sul

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Feferonkový krém

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
jolana
5065 příspěvků 19.07.09 23:38
Re: Feferonkový krém-Spiser,

to ma silu! Pochutka!
Dakujem;))

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Jahodový pohár Jahodový pohár
Chléb s celerem Chléb s celerem
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz