Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Bryndzu umícháme s jogurtem a ostatními surovinami, dáme na misku a podáváme. Další možnosti užití: varianta b) Baklažán krájíme na tenké plátky - podélně, osolíme, počkáme až se orosí. Osušíme a opečeme na malém množství oleje. Necháme vychladnout. Studené potíráme krémem, svineme a spojíme párátkem. varianta c) kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme krémem. Stočíme do závitku a sepneme párátkem. Obalíme v mouce a pečeme na oleji, či másle, podléváme vývarem a suchým bílým vínem.
Recept je z kategorií: Přílohy
Já bych dopil to víno
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krem z bryndzy
1309 příspěvků 26.5.09 02:08
omlouvám se. obrázek je už zase pryč. našel jsem ho v emailu, bylo u něj toto číslo receptu, tak jsem nad tím moc nepřemýšlel. Obrázek zjevně patřil k něčemu jinému, ale teď pro změnu nevim k čemu.
Začínám chápat, Pepíček udělal překlep. Miloš
Tento obrázek nemá s recepisem nic společného a já ho tam rozhodně nedával. Někdo nemístně žertuje a nejsem to já. Miloš
4813 příspěvků 25.5.09 10:29
jseš si jistý že je to správný obrázek?
Mně to spíš připomíná karbanátky než pomazánku.
1309 příspěvků 25.5.09 10:05
díky xelle
Lucianko mýlí Tě, že není za a) … což je vlastní recept, zbytek b a c jsou varianty. Ale recept je pěkný.
841 příspěvků 21.5.09 22:42
Jaksi se mi nezda, ze by ingredience odpovidaly receptu… Mylim se?