Recept Evin salát

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Evin salát

Postup

Opláchnete jablka a vylestete je. Z kazdého seríznete vrsek, odstrante jadrinec a opatrne je vydlabejte. Vydlabanou dren nakrájejte na malé kosticky. Oloupejte banán a nakrájejte jej také na kosticky. V misce je smíchejte s kostickami jablek, s orísky, cremem-fraiche, citronovou stávou a kurou, likérem a cukrem. Dejte do chladnicky na 15 minut.
Vydlabaná jablka naplnte tímto salátem a podávejte jako dezert nebo jako predkrm.

Recept je z kategorií: Dezerty

Nahlásit recept

  • 09.05.08 vloženo
  • 3213x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 velká jablka
  • 1 banán
  • 100 g rozsekaných jader lískových orísku
  • 1½ dl creme-fraiche
  • stáva z jednoho citronu
  • strouhaná kura z ½ citronu
  • 2 cl likéru Maraschino
  • 1 PL cukru

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Evin salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
noskovice
1322 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Evin salát.

Asi bude vevnitr. Kazde dobre jablicko je s „masickem“. Do tech chemicky jedovatych „had“ neleze!

 
karminek
757 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Evin salát.

a kde je had:-)))))))))))))­))))))))?

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz