Recept Dýňový kečup

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Dýňový kečup

Postup

Dýni nakrájejte na drobné kousky, varte ji spolu s octem 20 minut a rozmixujte ji. Pridejte do ni zelírující cukr, citronovou kuru a korení. Privedte do varu a varte dalsích 10 minut.
Horký kecup naplnte do vysterilizovaných lahví a uzavrete.

Z tohoto mnozství je 1,5 l kecupu který se hodí ke vsem peceným a grilovaným masum.

Recept je z kategorií: Přílohy

Nahlásit recept

  • 21.10.09 vloženo
  • 8408x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • 1 kg dýnové drene
  • 500 ml (jablecného) octa 5%
  • 400 g zelírujícího cukru
  • 2 PL perníkového korení
  • 2 KL cayennského pepre
  • nastrouhaná kura z 1 citronu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dýňový kečup

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
jolana
5065 příspěvků 16.09.12 20:00
:lol:
Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz