Recept Dýňový kečup

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Dýňový kečup

Postup

Dýni nakrájejte na drobné kousky, varte ji spolu s octem 20 minut a rozmixujte ji. Pridejte do ni zelírující cukr, citronovou kuru a korení. Privedte do varu a varte dalsích 10 minut. Horký kecup naplnte do vysterilizovaných lahví a uzavrete. Z tohoto mnozství je 1,5 l kecupu který se hodí ke vsem peceným a grilovaným masum.

Recept je z kategorií: Přílohy

Nahlásit recept

  • 21.10.09 vloženo
  • 8885x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • 1 kg dýnové drene
  • 500 ml (jablecného) octa 5%
  • 400 g zelírujícího cukru
  • 2 PL perníkového korení
  • 2 KL cayennského pepre
  • nastrouhaná kura z 1 citronu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dýňový kečup

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz