Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jarek71 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Plátky vepřového naklepeme, osolíme a opepříme a položíme na mírně vymaštěný plech či zapékací mísu. Plátky potřeme rozmačkaným česnekem a poté každý plátek potřeme plnotučnou hořčicí. Měkký salám si nakrájíme na malé kostičky, kterými hustě posypeme jednotlivé plátky. Poté vše zasypeme nastrouhaným eidamem. Podlijeme troškou vody a dáme péct do trouby při teplotě 180°C asi 30 min.
Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Maso
štouchané brambory s anglickou slaninou a cibulkou
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
26.5.12 18:02
Jarní úprava, chutnalo, díky
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ďábelské řízky
Jarku, báječná inspirace, maso použito kuřecí, vynechala jsem uzeninu, na potírání použila „sosík“ z rajčat, bazalky, česneku - tím jsem nešetřila.

Varianta s uzeninou se bude moc líbit mým strávnmíkům, použiji k vepřovému.
Jo, vepřové plátky potírám kremžskou hořčicí, zdají se nám pikantnější.
Nedavno přišel strávník navíc, chybělo trochu masa, finta s uzeninou se bude hodit