Recept Ďábelské filé

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Paprikový lusk očistíme a současně s petrželovou natí ho jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregáno, olej a pepř a vzniklou směsí potřeme porce filé, vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme.

Při podávání rybu ozdobíme plátkem citrónu a jako vhodnou přílohu můžeme podávat brambory, bramborové hranolky, krokety nebo pečivo

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 29.12.08 vloženo
  • 3827x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 600 g rybího filé
  • lžíce plnotučné hořčice
  • mletý pepř
  • 1 paprikový lusk
  • lžička oregána
  • 2 lžíce olivového oleje
  • lžíce jemné strouhanky
  • citrón
  • petrželová nať

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ďábelské filé

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
oldsoft
682 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: ďábelské filé

Hlavně to vadí při vyhledávání, krom toho, že to vypadá ohavně…

Landospandos
256 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: ´dábelské filé

Ten háček, mrcha, si vyloženě dělá co chce. Je to holt ďábel. :-)

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz