Recept Ďábelské filé

mrkev123 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Paprikový lusk očistíme a současně s petrželovou natí ho jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregáno, olej a pepř a vzniklou směsí potřeme porce filé, vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání rybu ozdobíme plátkem citrónu a jako vhodnou přílohu můžeme podávat brambory, bramborové hranolky, krokety nebo pečivo

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 29.12.08 vloženo
  • 4495x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 600 g rybího filé
  • lžíce plnotučné hořčice
  • mletý pepř
  • 1 paprikový lusk
  • lžička oregána
  • 2 lžíce olivového oleje
  • lžíce jemné strouhanky
  • citrón
  • petrželová nať

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ďábelské filé

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Ďábelské filé

oldsoft
682 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: ďábelské filé

Hlavně to vadí při vyhledávání, krom toho, že to vypadá ohavně…

Landospandos
256 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: ´dábelské filé

Ten háček, mrcha, si vyloženě dělá co chce. Je to holt ďábel. :-)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz