Recept Ďábelské filé

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Paprikový lusk očistíme a současně s petrželovou natí ho jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregáno, olej a pepř a vzniklou směsí potřeme porce filé, vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme.

Při podávání rybu ozdobíme plátkem citrónu a jako vhodnou přílohu můžeme podávat brambory, bramborové hranolky, krokety nebo pečivo

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 29.12.08 vloženo
  • 3746x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 600 g rybího filé
  • lžíce plnotučné hořčice
  • mletý pepř
  • 1 paprikový lusk
  • lžička oregána
  • 2 lžíce olivového oleje
  • lžíce jemné strouhanky
  • citrón
  • petrželová nať

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ďábelské filé

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
oldsoft
682 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: ďábelské filé

Hlavně to vadí při vyhledávání, krom toho, že to vypadá ohavně…

 
Landospandos
256 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: ´dábelské filé

Ten háček, mrcha, si vyloženě dělá co chce. Je to holt ďábel. :-)

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Chilli con carne Chilli con carne
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz