Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Portugalská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rozmixovat, nebo utlouct v hmoždíři chile papričky se solí na kaši. Ve velké míse smíchat obsah hmoždíře s paprikou, česnekem a obojím vínem. Přidat maso a dobře ho ve všem obalit. Přikrýt mísu a nechat v chladničce po 24 hodin. Vyjmout maso z marinády. Na velkou pánev nalít sádlo, vložit tam maso, osolit a opepřit ho a vložit do předem předehřáté trouby na 190°C na 1 hodinu. Maso často otáčet, aby se nevysušilo. Snížit teplotu na 160°C a péct dalších 15 - 20 minut, až je maso pěkně hnědé. Podávat s portugalskými fazolemi. Dobré však samotné s kukuřičným chlebem ke snídani ;o)
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Confit z vepřového marinované po Portugalsku..