Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Medjo Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Dejte do hrnce mléko, cukr, sůl a rýži a vařte, dokud se mléko nevstřebá (cca 25 minut). Pak přimíchejte 150 g polámané čokolády a skořici, míchejte a nechte úplně rozpustit. Rozdělte na talíře a ozdobte zbytkem čokolády. Zdroj: Le livre d´or du chocolat
horké mléko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Čokoládová mléčná rýže (riz au lait chocolaté)
145 příspěvků 31.12.10 07:56
Brouku (to se mi líbí
), zaexperimentuj. Rýže musí být doopravdy
měkká a výsledkem má být kaše, která se trošku rozjíždí. Když jsem
to zkoušela poprvé, byla rýže trošku na skus a s čokoládou to pak nebylo
dobré. Čili podruhé jsem dokonce mléka dolévala. Prostě uvařená rýže
musí být úplně měkká a kaše ani tekutá ani úplně hustá.
46 příspěvků 30.12.10 20:47
Není těch 500g rýže na litr mléka moc ? Při vaření rýžového nákypu dávám na stejné množství mléka rýže tak polovinu. Ale možná se mýlím a je to takto v pořádku. Jak má být výsledná mléčná rýže hustá ?