Recept Chřestýší filety

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

1. Na pánvi rozehřejte 2 lžíc másla a filety osmahněte po pěti minutách z každé strany. Filety vyjměte a pánev vysušte. Dejte další 2 lžíce másla a osmahněte houby a cibuli do křehka, přidejte červené víno, poduste na mírném ohni dokud se objem nezredukuje na polovinu. 2. Smíchejte 1 lžíci másla a mouky a umíchejte pastu, dejte ji na pánev do omáčky a povařte jednu minutu. Přidejte sůl, pepř a česnekový prášek. 3. Hadí filety servírujte na tácu přelité omáčkou.

Recept je z kategorií: Hadi

Nahlásit recept

  • 11.03.04 vloženo
  • 3775x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 chřestýší filety (cca 20 cm)
  • 5 lžic másla
  • 500 g hub
  • 1 lžíce mouky
  • 2 lžíce nasekané cibule
  • 1/2 čálku červeného vína
  • sůl na dochucení
  • pepř
  • šletka česnekového prášku

Doporučená příloha

  • tento recept lze podávat s čerstvou bagetou, spařenou brokolicí nebo růžičkovou kapustou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Chřestýší filety

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Karbanátky Karbanátky
Ořechový koláč Ořechový koláč
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz