Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
esmeralda Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V pánvičce osmažíme klobásu po obou stranách, vyndáme a dáme stranou. V té samé pánvičce opečeme na několikrát hovězí, dáme do pomalého hrnce. K masu přidáme omáčku, chilli papričky a vývar a vaříme pomalu 4 hodiny. Promícháme a přidáme klobásu, fazole a pariku. Vaříme do změknutí masa (cca další 4 hodiny). Osolíme a opepříme podle chuti. Poznámka: Nejsem si jistá zda je v ČR na trhu komerčně připravená omáčka na těstoviny, přidávám tedy složení té kterou jsem použila : Rajčata, cibule, olej, sůl, cukr, zeleninový vývar, česnek, petrželka, bazalka a chilli.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Kukuřičné chipsy a hustá kyselá smetana nebo rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Chilli hovězí s fazolemi v pomalém hrnci
Právě jsem dovařila, je to moc dobré, malinká zimní variace, cibule osmažená na špeku a přidaná s klobáskou a fazolemi, PH nemám, tudíž přiměřeně dlouhou dobu v remosce, za hodinku přijde návštěva, dík za recept a pozdrav do Australska
704 příspěvků 25.1.09 03:43
Esme,
mockrate dekuji za Chilli. Ja pouzila chorizo a bohuzel ja blb, prablb, zapomnela koupit omacku k testovinam, tak jsem pouzila rajcatovy protlak a trosku rajcatove pasty a prilila trosku vina, ale jinak jsem se drzela Tveho receptiku a reknu Ti bylo to straslive moc dobre.
Je to mozna blby, ale udelala jsem Mickovou ryzi, na kterou se k vam sbihaji vsichni Indove z vaseho okoli. Bylo mnanky, mnam a nasim znamym to moc chutnalo take, takze jak jsem se tesila, ze mi zbude do prace a manzelovi na druhy den, tak jsem se teda kompletne mylila.
Esmeraldicko, dekuji moc a mocky zdravim Tebe, Micka a celou vasi rodinu.
to máš pravdu, protože jsem rozlítaná, tak ztrácím pojem o čase, pak odejdu do práce a je hotovo, no a v té zásuvce bych našla andělíčka strážníčka. Příští týden se po ní podívám. Pěkný zbytek dne.
704 příspěvků 25.1.09 03:43
Esme, udelala jsi mi velke chute. Tady u nas se chilli dela vetsinou s mletym masem a to u nas nejak jak se rika „nejede“. Ale ta Tvoje varianta s hovezim nakrajenym na kostky se mi zamlouva. A Tvuj obrazek mne presvedcil, abych jej co nejdrive udelala. Diky.
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Také mě napadlo že by to s tmavým chlebem nemuselo být špatné.
Proč sháníš časovací zásuvku?
To je právě to kouzlo pomalého hrnce že se to dělá celý den…nebo celou noc a nemusíš se o to starat. Na nějaké té hodince moc nezáleží.
Esme, včera večer dovařeno, jen z nedostatku času jsem vařila v tlakovém hrnci a dovařila v kastrolu. Do rána perfektně odleželé a hezky po česku s krajícem chleba snědeno. Určitě jsem tento pokrm nevařila naposledy. Stále jsem nenarazila na vhodnou časovací zásuvku pro pomalý hrnec. Pro Tebe hezkou dobrou noc …
Jejky, jandule, ten můj je to samé a jak píšeš Esme, můj muž má to maso také raději měkoučké. Zítra na tom začnu pracovat.
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Bedlo, bylo to opravdu vynikající a myslím že kdyby se to nechalo uležet bylo by to ještě lepší.
Jandule, určitě bude každá značka vařit trochu jinak. Bude asi rozdíl i v mase a osobní chuti. U nás musí být maso aby se ani nemuselo kousat.
Proto jsem tam pro jistotu dala „do změknutí masa “.
Pokud někdo začíná vařit v pomalém hrnci, pozor, každý vaří jinak. Ten můj (Bionaire) je s hovězím hotov na Law za pouhých 5-6 hodin. Za 8 by bylo napadrť.
Esme, kus hovězího mám v mrazáku, fazole dokoupím a určitě vyzkouším. Musí to být dobrota. Děkuji.