Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pánvi vystríkané kuchynským sprejem opecte maso po vsech stranách, tuk odlejte a maso dejte do pomalého hrnce. V misce smíchejte stávy, cibuli, ocet, sul, zázvor a skorici a nalejte to na maso. Varte zakryté na HIGH 5-7 hodin, podle druhu a kvality masa. Smíchejte skrob s vodou, nalejte do hrnce, zamíchejte a varte dál az omácka zhoustne. Tip: Chcete-li mít víc omácky, pridejte víc jablecné a rajcatové stávy.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Bavorský knedlík.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bavorské hovězí v pomalém hrnci