Recept Bavorské hovězí v pomalém hrnci

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Bavorské hovězí v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi vystríkané kuchynským sprejem opecte maso po vsech stranách, tuk odlejte a maso dejte do pomalého hrnce. V misce smíchejte stávy, cibuli, ocet, sul, zázvor a skorici a nalejte to na maso. Varte zakryté na HIGH 5-7 hodin, podle druhu a kvality masa. Smíchejte skrob s vodou, nalejte do hrnce, zamíchejte a varte dál az omácka zhoustne. Tip: Chcete-li mít víc omácky, pridejte víc jablecné a rajcatové stávy.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 24.03.07 vloženo
  • 7071x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-7 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg zadního hovezího masa
  • 180 ml jablecné stávy
  • 120 ml rajcatové stávy
  • 1 malá cibule, nakrájená na kosticky
  • 1 PL bílého vinného octa
  • 1½ KL soli
  • 1 KL mleté skorice
  • 1 KL mletého zázvoru
  • 2 PL kukuricného skrobu
  • 60 ml vody

Doporučená příloha

  • Bavorský knedlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bavorské hovězí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz