Recept Bavorské hovězí v pomalém hrnci

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bavorské hovězí v pomalém hrnci

Postup

Na pánvi vystríkané kuchynským sprejem opecte maso po vsech stranách, tuk odlejte a maso dejte do pomalého hrnce. V misce smíchejte stávy, cibuli, ocet, sul, zázvor a skorici a nalejte to na maso. Varte zakryté na HIGH 5-7 hodin, podle druhu a kvality masa. Smíchejte skrob s vodou, nalejte do hrnce, zamíchejte a varte dál az omácka zhoustne. Tip: Chcete-li mít víc omácky, pridejte víc jablecné a rajcatové stávy.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 24.03.07 vloženo
  • 6496x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-7 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 kg zadního hovezího masa
  • 180 ml jablecné stávy
  • 120 ml rajcatové stávy
  • 1 malá cibule, nakrájená na kosticky
  • 1 PL bílého vinného octa
  • 1½ KL soli
  • 1 KL mleté skorice
  • 1 KL mletého zázvoru
  • 2 PL kukuricného skrobu
  • 60 ml vody

Doporučená příloha

  • Bavorský knedlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bavorské hovězí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Karbanátky Karbanátky
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz