Recept Bůček

(Hodnoceno 2x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Bůček

Úvod

Je to hrozně dobré, hlavně si ho nedělejte večer, neb pokud začnete ochutnávat, tak neodoláte:)

Postup

Koupenou pečeni omyjeme teplou vodou, osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče, podlejeme vodou. Případně zakryjeme alobalem, aby se vrch masa nespálil. Pečeme zhruba hodinu a půl v troubě na 200°C . Během pečení kontrolujeme maso, obracíme, případně podléváme vodou. Nakonec přidáme cibulku nakrájenou na kostičky a pozvolna dopékáme.

Recept je z kategorií: Vepřové pečeně

Nahlásit recept

  • 11.10.09 vloženo
  • 18344x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 500 g vepřové pečeně
  • troška soli
  • špetka kmínu
  • 250 ml vody na podlití
  • 1 až dvě malé cibulky

Doporučená příloha

  • chleba, zelí s křenem

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

mandisan 28.11.11 20:34

Přidal jsem ještě trochu česneku,jako příloha špenát a bramborový knedlík a bylo to výborné!!!

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Diskuse k receptu Bůček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Bůček

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 28.11.11 21:29

Vune a chute si cas nevybiraj a tak i po nocich devastuji nase postavy :mrgreen:

jolana
5068 příspěvků 28.11.11 21:19

..ze vam neni stydno v tento postny vecerny cas…barbari :cry: :mrgreen:

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 28.11.11 21:09

Krásně upečenej čuník ! To maso bych nemusela, ale s dovolením bych oloupala ty křupavý kostičky kůže , ňááááám :-P

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 28.11.11 21:06

a po ňamině nastanou krásné sníky ? :lol:

mandisan
9 příspěvků 28.11.11 20:34

Přidal jsem ještě trochu česneku,jako příloha špenát a bramborový knedlík a je to velká dobrota!!!

Příspěvek upraven 01.01.12 v 21:40

Labužník sarhod02
1 příspěvek 14.10.09 03:50
Re: Bůček

pravda, nic na tom světoborného není, ale je to moje klasika

casino
4495 příspěvků 12.10.09 21:35
Re: Bůček

… už jsem se sarhod mailem omluvil; možná to psala ve spěchu, s dítětem v náručí…

pamela
68 příspěvků 12.10.09 21:13
Re: Bůček

Jojo,,sarhod to trochu odflaknul.......babovku ma vzorne napsanou a urcite bude vyborna!!!!!!!tim nechci rict,ze peceny bucek neni dobrolajda........musim uz take prispet do mlyna nejakym receptikem..........mejte se.

casino
4495 příspěvků 12.10.09 19:37
Re: Bůček

Pamela, máte pravdu, ale každý nějak začínáme… :-) ALE TOTO JE „MASO“ Škoda, že sarhod nedodržel (-la, -lo :o) formu psaní receptu jako prve :-(

pamela
68 příspěvků 12.10.09 18:49
Re: Bůček

Myslim,ze je to klasicky peceny bucek......zadny zazrak v tom receptu nevidim!!prominte.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz