Zavarane maso

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
bryndziarik
26 příspěvků 17.11.04 17:42
Zavarane maso

hm.. ako sa to robi? Ake masko a kolko? ako ho pripravit a ako dlho sterilizovat? poradite mi? (mozno som zle hladala, ale nic som nenasla:-()

Reakce:
Jenofefa
1315 příspěvků 17.11.04 18:28
Já sama zkušenosti nemám,

ale podívej se tady . Určitě Ti zkušenější poradí.

bryndziarik
26 příspěvků 17.11.04 18:32
...

no jo no, ale ma byt to masko pred tym nejako upravene? a ktore je najvhodnejsie?

olgast
1 příspěvek 28.11.04 08:06
zavarana maso

já ho sama nedělám, ale moje kolegyně ano. Nakrájí na kostky, osolí - ne moc ani málo, natlačí do sklenic, zavíčkuje a steriluje 2 hodiny. Hovězí i vepřové.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz