Sladko-kyselé zelí k topinkám nebo jako příloha

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Lucas
2 příspěvky 13.10.04 15:54
Sladko-kyselé zelí k topinkám nebo jako příloha

Marně scháním recept na sladko-kyselé zelí, které se podává nejčastěji v topinkách v restauracích. Moc mi chutná a rád bych si ho k topince udělal. Tak mi pomožte


Reklama


Reklama

Reakce:
 
gabi
551 příspěvků 16.10.04 21:52
...

Lucas,
neviem, ci je to original ten recept, co zhanas, ale ja to robim takto: Podla potreby odkrojis z kapusty-zeli 6-7 listov. Vykrojis hrubsie casti, nakrajas asi na trojcentimetrove pasy po dlzke, tie potom nadrobno pokrajas. Posolis tromi stipkami soli, dobre premackas, pridas tri stipky cukru, znovu premackas a nechas chvilku postat-staci pat minut. Potom pridas par kvapiek Balsamico octu, premiesas a mas to hotove. Ak nemas Balsamico ocot, moze byt aj jablcny, vinny alebo obycajny.Ako prilohu k jedlu mozes pridat k zeli jednu postruhanu mrkvu a jednu zelenu papriku. Je to vyborne a rychle. Dobru chut:)

 
Lucas
2 příspěvky 18.10.04 13:04
...

Děkuji za odpověď


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz