Tip na vylepšení pudinku

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
casino
4498 příspěvků 18.9.11 22:20
Pudink

Zdá se, že labužníci zažili dost rozumu, a nevložili (zatím) na Lab vařené oslazené mléko s ochuceným škrobem :potlesk:
Podle naší kolegyně (kanibalka to nejspíše není :wink: ), která když neví co by, tak nekoupí to v OBI, ale přihodí do jídla milovanou Rozmarýnu, mi napadlo, do obyčejného profařeného vanilkového pudingu přihodit haluzku Rozmarýny lékařské.
Ale nepřežeňte to!
Na krígl mlíka maximálně dva couly toho zeleného a povařit ne dýl, než vajíčko naměkko.
Pouze vy byste měli poznat, co je v pudingu navíc! Ostatní vás budou mít za čaroděje a budou jen pomlaskávat. Když to ale přeženete (s množstvím, nebo délkou varu) chytne to puch plesniviny po šalvěji a uvidíte, jak vás poženou, čaroděj-nečaroděj :mrgreen:

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz