Tip na vylepšení pudinku

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
casino
4469 příspěvků 18.09.11 22:20
Pudink

Zdá se, že labužníci zažili dost rozumu, a nevložili (zatím) na Lab vařené oslazené mléko s ochuceným škrobem :potlesk:
Podle naší kolegyně (kanibalka to nejspíše není :wink: ), která když neví co by, tak nekoupí to v OBI, ale přihodí do jídla milovanou Rozmarýnu, mi napadlo, do obyčejného profařeného vanilkového pudingu přihodit haluzku Rozmarýny lékařské.
Ale nepřežeňte to!
Na krígl mlíka maximálně dva couly toho zeleného a povařit ne dýl, než vajíčko naměkko.
Pouze vy byste měli poznat, co je v pudingu navíc! Ostatní vás budou mít za čaroděje a budou jen pomlaskávat. Když to ale přeženete (s množstvím, nebo délkou varu) chytne to puch plesniviny po šalvěji a uvidíte, jak vás poženou, čaroděj-nečaroděj :mrgreen:


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz