Přišlo mi mailem (vtípek)
Ale vypadá to originálně. Až mi přijedou známí s vnoučaty, už vím,
jak upravím jejich oblíbené špagety. Mohou je jíst na 100 + 1 způsob
@di, abych byla
přesnější, ta dítka jsou puberťáci ve věku 13 - 15 let a těm se hned tak nezavděčíš. Na druhou
stranu, každá „ptákovina“ je dokáže pobavit, neb v tom věku se
smějí všemu
Jen mám obavu, aby to bylo dost
„in“ a „cool“
Birkano, já svůj příspěvek myslela ironicky, smajlíky moc ráda nemám, zřejmě je budu pro větší názornost začít znovu používat. Tohle je typický „mimibazarovský“ recept, před časem se tu docela hodně řešil (asi je už vše bohužel smazáno). Svým dětem bych to nikdy nedala, ani jako malým, ani jako teď už dospělým (leda z recese v rámci „mimibazar bizár párty“, kde by dalším chodem byly např. knedlíky proložené gothajem a usmažené v trojobalu, houskové knedlíky přihřáté na páře, polité zavařeninou a posypané sladkým tvarohem, rohlíková omeleta, rohlíková pizza a podobné šmakulády).
A dost možná i TOTO
Patřím totiž k otravným propagátorům kategorie JAK VYBÍLIT
LEDNIČKU
@di, @casino, já to taky jako
recesi beru Ale těm třem pubošům chci dát
něco bláznivého a jiného než fastfoodové hamburgrovo-pizzovo-hranolkové
hody zapíjené pravou colou
„Normální“ jídlo přece vaří školní
jídelna a máma
Oni prostě jen ještě „nedošli“ na cestu
k přirozenému stravování. Doma sice příklad mají, ale kolektiv
vrstevníků je silnější. Tak tyto špagetky beru jako nejmenší zlo.
A tuto ŠMAKULÁDU
dělala moje teta v kombinaci: kynutý knedlík + rozvařená jablka. Říkala
tomu (prosím adminy, nemazat, není to myšleno ve vulgárním významu toho
slova) Posranej mezník Mně, jako malé holce to chutnalo
… si myslím, že budou u vytržení z něčeho vodcamcaď
A dybyste ta prsa udělala po marťansku (říká se, že Marťanky mají
třetí prso na zádech a proto jsou to nejžádanější partnerky k tanci),
tak byste je mohla i spravedlivě podělit
@casino, máš u mě
deset palců:
za ten nápad! Já se už delší dobu chystám
na slaný dort. Dosud jsem dělala jen jakési větší „chlebíčky
s výjevy a obrazy“
Jen budu muset být opatrná a dílo v lednici uzavřené nechat schválit
nejdříve jejich poněkud prudérní matkou či babičkou. Znáš to, některý
ženský s malejma… Aby mne neobvinily, že ohrožuju mravní
výchovu jejich potomků. (Stejně si ti kluci jako miliony jiných před nimi
hrajou na doktora
)
@casino, je zřejmé, že
jsi slušně vychováno. Teda že mi důsledně vykáš. Jasně, tykání má
navrhnout žena. Ale já jsem to nepovažovala za důležité, anžto a protože
si tady tykají všichni, na věk nehledě Tak jestli ti to není proti mysli…
@birkana
Osobo, já si tu léta buduju jakousi pověst, která se se slušným
vychováním neslučuje ani náhodou a vy tak???
Možná je to autismem, ale své zvyky a rituály měním jen zřídka a
s největším sebezapřením. A nevím, proč bych se mělo sebezapírat jen
proto abych se nedostalo do rozporu s Guth Jarkovským.
Tak tedy: Kliďánko mě oslovujte jak je ctěná libost…, já zvostanu
u vykání
já si tu léta buduju jakousi pověst, která se se slušným vychováním neslučuje ani náhodou
Jenže když někoho expeduješ kamsi dál, než do háje, činíš tak
sofistikovaně a s grácií - což se o některých zdejších diskutérech
(ne v této diskusi, na Labu obecně) říci nedá
@casino píše:
Nemá někdo recept![]()
![]()
![]()
Recept na takovou delikatesu shánět zde, na Labu?
Tohle už je vyšší škola vaření… já bych viděla jedinou možnost:
zeptat se „Šéfa“… já bych si na tak složitou přípravu
netroufla
Já mám nyní jiné starosti… Dostala jsem tuto sazenici… jenže než
jsem ji stihla zasadit, kdosi ožral plody
Zbyla mi jen tato fotečka
Nevíte náhodou někdo, jak se ta rostlina jmenuje? Strašně ráda bych ji
měla na zahradě a nejlíp dvouřadou alej
Edit… Nejsem si tedy jistá, zda šlo o plody… při bližším
zkoumání fota mi to připadá jako nerozvitá poupata
Milá Zuzko,
červenohnědé útvary na tvé rostlině nejsou ani plody ani poupata, jak
se mylně domníváš. Jedná se o plodnice rodu Clobasius, většinou
žijící v symbióze s jinými příbuznými druhy v našich lednicích a
spížích. Bohužel, Clobasius nemá ani podhoubí ba ani nevytváří
výtrusy, pěstovat na zahradě a ve skleníku se nedá.
@birkana Škoda… Už jsem se viděla v záři reflektorů
v pořadu Přemka Podlahy…
Ale soudě podle spokojeného výrazu škůdce, který to ožral (zajímavé je,
že to zelené nechal ) to vypadá na prudce jedlou rostlinu…
Ještě dodatek: Doporučuje se dobře vyvinuté plodnice krájet na tenké
plátky, zajídat domácím chlebíkem a hojně zalévat zlatavým mokem
(složení - ječný slad, chmel, pivovarské kvasnice, voda)
@birkana Díky za
vyčerpávající informace… Objevila jsem v lednici ještě kilo těch
plodnic… tak jsme je podrobili zkoumání ve složení: já, můj muž,
taťka, mamka a sestra…
Došli jsme jednoznačně k závěru, že je to opravdu prudce jedlé, ale
veškerý zkoumaný materiál už je fuč…
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
