Realisoval jsem dědovku podle
http://www.labuznik.cz/…ova-babovka/
Já hlava dubová - postrádal kokos i dal jsem mleté mandle. Po upečení
výtečná, leč za dva dny hořká - nekonzumovatelná. Máte někdo nějakej
nápad čím by to mohlo bejt!!!
Záhada mandlové dědovky
Já nevim, kdyby v tom byly hořký mandle tak by to bylo hořký hned vod začátku. V bakelitu nebyla, v ubrousku.
Záhada. Stejná, jako když mi zmodrala slunečnicová semínka
v perníku.
Mám dojem, že kyanid je nasládlej, ale zkoušet to ještě nebudu. Třeba
časem.
Nebuď smutnej!
…tak to bude tymi mandlami, bud su stare a po case ulezenim babovky to
chutovo „vyslo na povrch“ alebo bohvie aky povod maju a to bude ta
pravdepodobnejsia varianta.. v dnesnej dobe to je tak ze uz ani mandle nemusia
byt mandle..pripomina mi to kauzu piniovych orieskov ked po konzumacii az po
case zacalo horko v puse..potom ich akoze stahovali z trhu..a teraz z nich
urobili mandle a zas su v obehu
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
