Záhada mandlové dědovky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
gmp
1603 příspěvků 13.04.13 09:52
Záhada mandlové dědovky

Realisoval jsem dědovku podle
http://www.labuznik.cz/…ova-babovka/
Já hlava dubová - postrádal kokos i dal jsem mleté mandle. Po upečení výtečná, leč za dva dny hořká - nekonzumovatelná. Máte někdo nějakej nápad čím by to mohlo bejt!!!

Reakce:
tlustá bába
1211 příspěvků 13.04.13 10:17

Kyanid? :lol:
Nevím, nebyla v igelitu? To by mohla být plíseň, oku neviditelná, ty mění chuť.
Kdo další?

gmp
1603 příspěvků 13.04.13 11:06
*

Já nevim, kdyby v tom byly hořký mandle tak by to bylo hořký hned vod začátku. V bakelitu nebyla, v ubrousku.

tlustá bába
1211 příspěvků 13.04.13 11:52

Záhada. Stejná, jako když mi zmodrala slunečnicová semínka v perníku.
Mám dojem, že kyanid je nasládlej, ale zkoušet to ještě nebudu. Třeba časem. :lol:
Nebuď smutnej! :mavam:

jolana
5065 příspěvků 14.04.13 15:06

…tak to bude tymi mandlami, bud su stare a po case ulezenim babovky to chutovo „vyslo na povrch“ alebo bohvie aky povod maju a to bude ta pravdepodobnejsia varianta.. v dnesnej dobe to je tak ze uz ani mandle nemusia byt mandle..pripomina mi to kauzu piniovych orieskov ked po konzumacii az po case zacalo horko v puse..potom ich akoze stahovali z trhu..a teraz z nich urobili mandle a zas su v obehu :mrgreen:

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz