Moji nedávnou návštěvu z ČR se mi podařilo převrátit na víru
pomalého hrnce.
Jelikož je dosti nepraktické s tímto pomocníkem cestovat letadlem, chtěla
bych se zeptat jaká je nejpraktičtější a nejlevnější cesta si pomalý
hrnec opatřit v ČR v okolí Sokolova.
Pomalý hrnec
Nejjednodušší je ho si ho objednat na www.bionare.cz
Firma sídlí v Liberci, ale dodací lhůta je cca 3 pracovní dny po celé
ČR. Mám to vyzkoušené, bydlím na Moravě…
děkuji moc za promptní radu.
Nicméně, když jsem otevřela doporučené stránky
o pomalém hrnci ani řádka.
Jak si jiní Labužníci zakoupili PH?
Koukni se sem Bionare . Mají tam dvě velikosti za slušnou cenu. Máme ten menší a je fajn.
měla jsem samozřejmě na mysli tytéž stránky jako hafča… nevím jak se to stalo, ale od nákupu pomalého hrnce jsem na těchto stránkách nebyla, jen je mám uložené v záložkách…
je možný koupit např. v Makru nebo na internetových obchodech (např.Patro). Sama mám ale jako Hafča 3,5l Rival (od Bionaire) a protože nevařím na více dnů, bohatě stačí pro 6 lidí.
da se to tady
http://www.hshop.cz/…-l-rival.htm
a i tady
http://www.bionaire.cz/shop/index.php?…
Ja si ho pred dvema lety objednala online a vyzvedla v prodejne v Jecne, kousek pod IP Pavlova. Adresu si bohuzel nepamatuji, ale obchudek tam stale je.
díky moc za veškeré rady. Nakonec jsme objednali pomalý hrnec přes
internet.
Snad už je na cestě.
Zdá se mi dost předražený. Ale za dovoz se halt asi platí.
Doufám že si ho partnerova maminka užije.
různé stránky v AJ, které jsem našla, když jsem se po této informaci taky pídila jako čerstvá majitelka PH, udávají různé hodnoty. Od kolem 170°F (77°C) na low, a kolem 190-200°F (88-93°C) na high, až po 200°F na low a 300°F na high. Tak taky nevím, asi se liší modely.
v pomalém hrnci se tekutina nevyvařuje. V tomto hrnci zůstane vše. Ven se pára dostane jen když zvedneš pokličku. Jednou jsem píchla doprostřed hrnce s jídlem během vaření teploměr a měla tam asi 85°C, u kraje nádoby 92°C.
pro mne španělská vesnice. Všichni se bavíte o želvě (to je pomalý kastrol) a já jsem mimoň. To je něco jako remoska nebo co? Stojí za to utrácet prašule? Jak to z toho chutná?
ty nečteš! Níže je uvedeno, že se „vaří“ pod bodem varu. Nebo-li
se pokrm nechá „táhnout“. Remoska peče při vysokých teplotách a jen
svrchu. Pomalý hrnec má ve vnějším plášti spirálu, která ohřívá
vzduch mezi pláštěm a vnitřní keramickou nádobou, v které jsou suroviny
(jakoby hrnec na mléko). Teplo je tedy vespod a po obvodu keramické
nádoby.
Jestli ti to stále není jasné, na srazu ti to vtluču do hlavy.
tak krásně!! Lidi jsou tu hodní a s jakou laskavostí dokážou
odpovědět. Někdo vám tu i zadara natluče kokos, ale stále pohoda.
A kdeže ten Dub vlastně je? Remoska nebo termoska mě je to šumák. Hlavně
že, se napapam.
Ivuško dík za držkovou.
Wolfgu jseš můj člověk.
Lidi já vás miluju.
termoska funguje na podobném principu jako pomalý hrnec… …a rohlíček máš? Abys neměl jen polévku…
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
