zlomax

Registrován od: 19.07.09, naposledy on-line 09.04.13 13:15
Počet příspěvků v diskusích: 426 Chrastavě

Kdo jsem? Ani nevim! Narodil jsem se v rychlíku z Prahy do Brna. Těsně před Brnem, takže je to moje rodné město. Jsem ve znamení střelce což s narozením ve vlaku dělá ze mne ještě většího magora. S padesátkou na krku a dvěma puberťačkama doma už je to na blázinec. Donedávna tři pejsky a jedna kočka k tomu. Tak to je na odstřel. Ale žiju!!
P.S. pokačování příště.
Momentálně jsem bez práce. Můj zaměstnavatel v Belgii zkrachoval!! A tak žiju v Čechách u manželky, kde je levněji. Z nudy jsem se dal na vaření, abych byl alespoň trochu prospěšný. Z ještě větší nudy plácám kecy o cestování.

Skype: zlomax2
Práce: Autodoprava je nejlevnější cestovka!
Koníčky: Podle nálady a stavu mojí peněženky či konta.

 

Nejdokonalejší pečená kachna

Odkaz na uvaření

zlomax 22.04.12 21:14

Dnes pečeno poprvé a musím říct, že to je prudce žratelný recept. Ten kačer Donald se bez podlévání utopil sám! :-) Jsem zvědav jak bude po této úpravě chutnat Orel Skalní alias odstavená nosnice značky Vodňanské kuře nebo Bojler, pardon Brojler. :-)

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Zelňačka starýho habany s trhanou klobásou

Odkaz na uvaření

zlomax 22.01.12 17:44

Starej Habáně se na nebeskejch pláních uculuje nad tím, jak jeden recept zahejbe národem. To není pokrm, ale božská mana. Děkujeme někam tam nahoru za tu mňamozně žratelnou tangenciální klobásu.

Kaštanový koláč - Castagnaccio

Odkaz na uvaření

zlomax 22.01.12 12:21

Těsto se zdá poněkud řídké, ale nebojte se ono se to v troubě zredukuje samo.

Zelňačka starýho habany s trhanou klobásou

Odkaz na uvaření

zlomax 27.11.10 13:17

Dneska se perníkovka nafetovala vůněma a osazenstvo sežralo vše co se dalo. Prostě tento recept je bezkonkurenční. Tentokráte byla použita klobása z Maďarské tržnice v Budapešti.

Zelňačka starýho habany s trhanou klobásou

Odkaz na uvaření

zlomax 27.11.10 13:13

Dneska se perníkovka nafetovala vůněma a osazenstvo sežralo vše co se dalo. Prostě tento recept je bezkonkurenční. Tentokráte byla použita klobása z Maďarské tržnice v Budapešti.

Napsat uživateli zlomax zprávu   Přidat uživatele zlomax do přátel

Přátelé uživatele

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Jahodový pohár Jahodový pohár
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz