Hledam nejake recepty na patizon. Rodicum se nejak zadarilo, takze nas ted jimi bohate zasobuji. Vsude jsou jen recepty na cuketu, ale ta je mekci, takze nevim, jestli by pak v tom nebyl rozdil. Diky za napady
|
patizon
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Reklama
Reklama
Míšo,
jako děti jsme ho milovaly klasicky v trojobale jako řízek..ale nějaké recepty tu mám, tak je sem pošlu…
Patizon
Patizon jsme vždycky upravovali uplne stejne jako cuketu, takze doporucuji
oloupat a - nastrouhat do bramboraku, najemno nastrouhat do testa na babovku ci
do kolace, do bublaniny. nakrajet a upravit jako zeli (+kmin a ocet), zapekat se
syrem a smetanou …
všechno jde a je to mňam * úrodu závidím
ano,
lucianka to řekla správně a nejen jako cuketu..můžeš klidně vyhledávat recepty i na úpravu lilku a tykve…a stejným způsobem upravit patison…:-)
Reklama
Další podobná témata podle názvu