nej....z divočáka

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 02.12.08 19:19
nej....z divočáka

Všechny labužníky prosím, aby mi napsali nějaký ´móóóc dobrý recept z divočáka- třeba co Vám z něj chutná doma nejvíc.
Máme dobrého souseda myslivce a protože byla poslední leč přinesl mi asi 5 kg z divočáka a srnčí (srnčí udělám v pohodě, ale divočáka jsem dělala snad jen 2×).
Všem předem děkuji a těším se na ty lahodné dobroty! T.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Alis
2617 příspěvků 02.12.08 20:06
Terrinko,

dnes jsem narazila při brouzdání po labužníkovi shodou oklností na „
" TARGET = _new>tento recept“:"http://w­ww.labuznik.com/re­cipe.php?ID=28451

 
Labužník Jiti02
170 příspěvků 03.12.08 13:13
Terrinko

já osobně ze zvěřiny preferuji právě divočáka… a používám úplně klasicky - řízky, na přírodno, alá čína, pečený, guláš, svíčková omáčka .....

 
Bali
1254 příspěvků 03.12.08 15:39
...

A co třeba tato PAŠTIKA ? Zvěřinové děláme nejčastěji ;-)

 
Labužník Terrinka02
1113 příspěvků 03.12.08 18:24
Děvčata,

moc Vám děkuji za inspirace!
Alis, ty recepty co jsou na labu jsem sjela jako první a taky bych tam cosi našla.
Jiti, prakticky jde z divočáka všechno co s jiným masem, ale co koření, to se nedává nějaké navíc vzhledem k divočině? Máš s tím určitě zkušenost.
Bali, ta paštika vypadá báječně. Masa je dost, tak na ní to kilčo určitě obětuji.
Mějte se prima. T.

 
Labužník Jiti02
170 příspěvků 03.12.08 21:11
Terri

moje první odpověď z domácího internetu … mohu konzultovat s „pánem domu“ … a ten přidává souhlas, že je to tak dobré masíčko, že už samo o sobě to dodává klasickým pokrmům jiný šmak. Jen, na řízky trochu česneku … a do guláše 2 lžíce rajského protlaku - to jsou všechny naše inovace . Naposledy jsme dělali guláš z dančího, a přidali koření na zvěřinu a bylo to výborné, ale klasika je klasika ..... přiznávám, jsme trochu konzervativní .
Hezký večer. J.

 
noskovice
1323 příspěvků 03.12.08 21:54
Jani,

poslala jsem Ti soukromou zpravu. Ahoj, Sona


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz