Náplne do rezov....

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Machnacanka
194 příspěvků 13.02.07 11:26
Náplne do rezov....

Prosím o radu skúsenejšie pekárky. Aký rozdiel je v tom, keď sa do náplni torty alebo rezov dá do vychladlého pudingu - kaše, maslo a našľahá sa, alebo sa dá maslo ešte do teplého pudingu- kaše a našľahá sa tak. Ja obyčajne robím tak, že šľahám maslo a do toho pridávam postupne kašu, alebo puding. Ale tu na LABE som v nejakom recepte čítala ten druhý postup a zdá sa mi jednoduchší. Ďakujem

Reakce:
 
jau
457 příspěvků 14.02.07 13:37
...

Já mám tu zkušenost, že krém podle prvního postupu je nadýchanější a lépe se s ním zdobí, drží tvar, protože máslo je pěkně našlehané. Ten druhý postup dělám do mraků nebo tam, kde krém roztírám na plochu.

 
Machnacanka
194 příspěvků 15.02.07 11:14
Jau

Ďakujem pekne za radu. Je to logické, ale ten druhý postup som nemala odvahu vyskúšať.

 
buraci
1136 příspěvků 15.02.07 11:15
Proti srazeni

On ten druhy postup tolik nevede k tomu, ze se krem srazi, takze je ponekud bezpecnejsi pro zacinajici kucharky. I srazeny krem se prave zachranuje opatrnym nahratim.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz