Máčený škrob

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Bradhal
12 příspěvků 26.10.12 21:09
Máčený škrob

Zdravím.
Poradíte, jak je to s použitím máčeného škrobu? Zajímá mě použití na různá masa. Na různých místech na netu a v kuchařkách jsem se dočetla různé rady - dát do studené vody, nechat odstát, vodu slít a škrob použít, ale taky opačně, škrob vyhodit a použít jenom vodu! A v čem je použití máčeného škrobu lepší než použití přímo suchého?
Předem díky za názory.
Pěkný večer.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
casino
4473 příspěvků 26.10.12 22:10
@Bradhal píše: škrob vyhodit a použít jenom vodu!

No, věříte-li na homeopatika, tak se můžete dobrat k tomu, že škrob nebudete vůůůbec potřebovat :mrgreen:
A proč máčený škrob?
Ušlehejte např. ve dvou miskách po vejci a pak přidejte do jedné suchý, a do druhé máčený škrob. Zkuste škrob rozmíchat a podle toho co se vám bude líbit víc, tak to tak potom dělejte i příště :)
Dejte vědít, který způsob jste si vybrala ;) :) :mrgreen:

 
Bradhal
12 příspěvků 26.10.12 22:21

Normálně používám škrob tak, že ho rozmíchám v troše vody, aby nedělal hrudky a dám ho tam. Nečekala jsem nikdy na nějaké bobtnání. Ale pak jsem to tu někde na Labužníku viděla a poučila jsem se. Pátrala jsem po označení máčený škrob i jinde a narazila jsem opravdu na to, že škrob vyhodit a použít vodu, což mi přišlo nesmyslné. Tak se ptám na další použití škrobu, prostě ze zájmu.

 
merapi
13 příspěvků 26.12.12 21:11

Pěkný den, myslím, že je lepší škrob rozmíchat ve vodě, nechat odstát a vodu slít, aby jí do jídla nepřišlo zbytečně moc. Rozhodně se používá škrob.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz