LESKLÁ POLEVA

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
andyw
91 příspěvků 18.11.06 20:22
LESKLÁ POLEVA

Prosím Vás, čím to je že nemám lesklou polevu, ale je taková matná.
Dělám jí z čokolády na vaření a tuku 100%, léta jí dělám, ale letos je jiná. Poradte mi děkuji.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
marmelada
1643 příspěvků 18.11.06 22:57
čoko

ahojky! nezměnilas tuk? Já ji dělám stejně, jen zahušťuji kakaem a nema problema. taky to může udělat čokoláda. já preferuji orionku, na druhé místo figaro. je pravda, že jsem loni koupila v rakousku megabalení čokolády na vaření a byla hodně tučná, podobně jako naše polevy, co se tváří jako čokolády a není v nich moc kakaa. jo - a vaříš ve vodní lázni?

 
andyw
91 příspěvků 19.11.06 09:04
Marmeládko,

ano dělám ve vodní lázni. Může to být tukem z penny marketu LIRA, je tam sice napsáno na polevy, ale třeba je to ten problém. A nebo může to být starou, prošlou čokoládou, byla to figaro?
Třeba když tam začnu dodávat orionku a 100% tuk tak se to změní? Děkuji

 
marmelada
1643 příspěvků 19.11.06 09:52
Tuk

musí být 100%, ten bílé barvy, tuhle jsem ji dělala z nažloutlého, který se obalem tvářil jako omega a poleva byla matná.Takže asi příčinou bude jiný druh tuku. Tak hodně úspěchů a hezké pečení!

 
andyw
91 příspěvků 19.11.06 09:59
Marmeládko,

ta LIRA to byl bílý tuk. Prostě to udělám úplně znova a uvidím.
Jinak moc děkuji.

 
marmelada
1643 příspěvků 19.11.06 10:05
andyw

tak fakt nevím, tak ať se povede!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz