Specialisté na italskou kuchyni S.O.S.
Dělala jsem si doma domácí těstoviny - lasaně, všechno bylo O.K. do doby,
kdy jsem si obdélníčky lasaní nechala do rána v kuchyni na utěrce
doschnout jako to dělám u nudlí.
Ráno jsem našla závitky.
Chtěla jsem je použít neuvařené, přímo pokládat do bešamelové
omáčky, teď je asi budu muset slabě předvařit a to jsem právě nechtěla.
Jak je mám uchovat rovné, aby se daly dobře rovnat do zapékací misky?
|
LASANĚ
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
LASANĚ
Reklama
Reklama
Lasaně
Zuzo, já bych se se svým smyslem pro improvizaci okamžitě začala tvářit, že jsem chtěla udělat caleloni a jak se mi hezky povedly! Jinak já používám lasagne kupované, druh, který se nemusí předvářet a mám velké úspěchy.
Domácí lasaně
Zuzo, napadlo mne, že bych si lasaně udělala také doma. Ale měla jsem v plánu je nenechat schnout, ale hned spotřebovat. Zatím k tomu nedošlo - mé zásoby koupených jsou velké. Nemám tedy vyzkoušeno, ale snad by to šlo také dobře.
a nedáš sem aj recept na cesto???
…rada by som to vyskúšala tiež z domácimi…
A napadlo ma, čo dať ich medzi dva papiere na pečenie, niečim zaťažiť a
nechať vyschnuť tak.
a nedáš sem aj recept na cesto???
…rada by som to vyskúšala tiež z domácimi…
A napadlo ma, čo dať ich medzi dva papiere na pečenie, niečim zaťažiť a
nechať vyschnuť tak.
Reklama
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie