LASANĚ

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Zuza¨ 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 30.03.05 06:58
LASANĚ

Specialisté na italskou kuchyni S.O.S.
Dělala jsem si doma domácí těstoviny - lasaně, všechno bylo O.K. do doby, kdy jsem si obdélníčky lasaní nechala do rána v kuchyni na utěrce doschnout jako to dělám u nudlí.
Ráno jsem našla závitky.
Chtěla jsem je použít neuvařené, přímo pokládat do bešamelové omáčky, teď je asi budu muset slabě předvařit a to jsem právě nechtěla. Jak je mám uchovat rovné, aby se daly dobře rovnat do zapékací misky?

Reakce:
 
alouch
56 příspěvků 30.03.05 08:10
Lasaně

Zuzo, já bych se se svým smyslem pro improvizaci okamžitě začala tvářit, že jsem chtěla udělat caleloni a jak se mi hezky povedly! Jinak já používám lasagne kupované, druh, který se nemusí předvářet a mám velké úspěchy.

 
iva 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 31.03.05 12:40
Domácí lasaně

Zuzo, napadlo mne, že bych si lasaně udělala také doma. Ale měla jsem v plánu je nenechat schnout, ale hned spotřebovat. Zatím k tomu nedošlo - mé zásoby koupených jsou velké. Nemám tedy vyzkoušeno, ale snad by to šlo také dobře.

 
Labužník gabika
117 příspěvků 03.04.05 17:51
a nedáš sem aj recept na cesto???

…rada by som to vyskúšala tiež z domácimi…
A napadlo ma, čo dať ich medzi dva papiere na pečenie, niečim zaťažiť a nechať vyschnuť tak.

 
Labužník gabika
117 příspěvků 03.04.05 17:51
a nedáš sem aj recept na cesto???

…rada by som to vyskúšala tiež z domácimi…
A napadlo ma, čo dať ich medzi dva papiere na pečenie, niečim zaťažiť a nechať vyschnuť tak.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz