Křupavé pečivo.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Eja
3783 příspěvků 27.09.04 08:38
Křupavé pečivo.

Pokud máte rádi křupavé pečivo k snídani, vezměte klidně den dva starý gumový rohlík, housku či bagetku, lehce potřete vodou, můžete ev. posypat hrubou solí či sezamem, zahřejte troubu na 200 stupňů a pokud máte, přepněte na gril, strčte na horní mřížku pečivo - a neodcházejte od trouby, stačí minutka či dvě. Zázrak je hotov. Tento trik udělá i z gumáků od Meinla delikatesu.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník Denda02
213 příspěvků 07.10.04 08:03
...

A ja si tuhle delikatesu kazdy vikend rano (behem tydne nemam cas) vylepsuju tim, ze rohlik pred rozpecenim rozriznu a nacpu sunkou a syrem (+ hortice), vyborna je kombinace rajce + syr a super se roztece Hermelin treba s paprikou. Uz aby byla sobota


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz