Křupavé pečivo.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Eja
3887 příspěvků 27.9.04 08:38
Křupavé pečivo.

Pokud máte rádi křupavé pečivo k snídani, vezměte klidně den dva starý gumový rohlík, housku či bagetku, lehce potřete vodou, můžete ev. posypat hrubou solí či sezamem, zahřejte troubu na 200 stupňů a pokud máte, přepněte na gril, strčte na horní mřížku pečivo - a neodcházejte od trouby, stačí minutka či dvě. Zázrak je hotov. Tento trik udělá i z gumáků od Meinla delikatesu.

Reakce:
Labužník Denda02
213 příspěvků 7.10.04 08:03
...

A ja si tuhle delikatesu kazdy vikend rano (behem tydne nemam cas) vylepsuju tim, ze rohlik pred rozpecenim rozriznu a nacpu sunkou a syrem (+ hortice), vyborna je kombinace rajce + syr a super se roztece Hermelin treba s paprikou. Uz aby byla sobota

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz