Pokud máte rádi křupavé pečivo k snídani, vezměte klidně den dva starý gumový rohlík, housku či bagetku, lehce potřete vodou, můžete ev. posypat hrubou solí či sezamem, zahřejte troubu na 200 stupňů a pokud máte, přepněte na gril, strčte na horní mřížku pečivo - a neodcházejte od trouby, stačí minutka či dvě. Zázrak je hotov. Tento trik udělá i z gumáků od Meinla delikatesu.
Křupavé pečivo.
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
...
A ja si tuhle delikatesu kazdy vikend rano (behem tydne nemam cas) vylepsuju tim, ze rohlik pred rozpecenim rozriznu a nacpu sunkou a syrem (+ hortice), vyborna je kombinace rajce + syr a super se roztece Hermelin treba s paprikou. Uz aby byla sobota
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie