Guláš - tip pro esmeraldu i ostatní.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Eja
3839 příspěvků 23.09.04 13:23
Guláš - tip pro esmeraldu i ostatní.

Esme, pokud chceš docílit fakt skvělý guláš a nechceš jako alu§ka použít metodu „maso přes noc“, tak začni klasicky- cibulka, maso, paprika atd. na plotně, podlej tak, aby bylo maso potopené, přikrej pokličkou a dej do trouby na 150 stupňů. Nevšímej si toho klidně dvě hodiny, pak zkontroluj, strč zpátky do trouby a pokračuj. Klidně další dvě hodiny. Maso bude krásně měkké právě ve fázi, kdy bude šťávička akorát, pokud dáš dost cibule, není třeba zahušťovat, pokud by bylo, tak na poslední půl hodinky tam hoď střídku z cca půl krajíčku chleba. Na rozdíl od klasické mětody na plotně není prakticky vůbec třeba hlídat a navíc je ještě i chuťově lepší.

Reakce:
esmeralda
4813 příspěvků 24.09.04 00:20
Guláš - tip pro esmeraldu i ostatní.

Díky Ejo, definitivně použiju. Neznám totiž nudnější aktivitu, než stát nad hrncem a míchat.

glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 24.09.04 07:01
Esme...

A když ještě část cibule nahradíš nadrobno nakrájenou tzv. bílou paprikou - to je ta tenkostěnná, kterou určitě znáš z plněných paprik, také zvaná slovenská, , zažiješ ten nejúžasnější gulášek pod sluncem!!!
Paprika se rozdusí jako cibule, zůstane jen CHUŤ!!!
Mám vyzkoušeno!!!

esmeralda
4813 příspěvků 24.09.04 14:40
Guláš - tip pro esmeraldu i ostatní.

Glamo, díky i tobě. Definitivně udělám.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz