Esme, pokud chceš docílit fakt skvělý guláš a nechceš jako alu§ka použít metodu „maso přes noc“, tak začni klasicky- cibulka, maso, paprika atd. na plotně, podlej tak, aby bylo maso potopené, přikrej pokličkou a dej do trouby na 150 stupňů. Nevšímej si toho klidně dvě hodiny, pak zkontroluj, strč zpátky do trouby a pokračuj. Klidně další dvě hodiny. Maso bude krásně měkké právě ve fázi, kdy bude šťávička akorát, pokud dáš dost cibule, není třeba zahušťovat, pokud by bylo, tak na poslední půl hodinky tam hoď střídku z cca půl krajíčku chleba. Na rozdíl od klasické mětody na plotně není prakticky vůbec třeba hlídat a navíc je ještě i chuťově lepší.
Guláš - tip pro esmeraldu i ostatní.
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Guláš - tip pro esmeraldu i ostatní.
Díky Ejo, definitivně použiju. Neznám totiž nudnější aktivitu, než stát nad hrncem a míchat.
Esme...
A když ještě část cibule nahradíš nadrobno nakrájenou tzv. bílou
paprikou - to je ta tenkostěnná, kterou určitě znáš z plněných paprik,
také zvaná slovenská, , zažiješ ten nejúžasnější gulášek pod
sluncem!!!
Paprika se rozdusí jako cibule, zůstane jen CHUŤ!!!
Mám vyzkoušeno!!!
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
