kachní prsíčka

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
majket
2 příspěvky 02.12.07 18:23
kachní prsíčka

Tak nám děda přinesl kachní prsíčka. Čekají v mražáku na období Vánoc. V hlavě mi vyvstanulo mnoho receptů, jak je připravit, ovšem má kulinářská vášeň je v počátcích, proto si nejsem přípravou jistá. Máte někdo s nějakým receptem dobrou zkušenost? (jestli to zkazím,naši mě vykostí)

Reakce:
Bali
1254 příspěvků 02.12.07 18:44
...

kachní prsíčka máme docela často. Receptů taktéž. Určitě něco přidám na mé www.

Papaja
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 02.12.07 20:38
Zrovna dnes...

… jsme měli tohle TARGET = _new ! Myslím, že by to šlo i s prsíčky.
 P.

ucitelas
328 příspěvků 04.12.07 17:29

mne z to ho mraží

Eja
3839 příspěvků 06.12.07 18:21
Majket,

receptů i tady na Labu najdeš dost, jenom bych v případě zmražených prsíček byla velmi opatrná na minutkové způsoby úpravy - riskuješ místo masa podešev a ostudu. Mluvím z vlastní zkušenosti - a obecně na minutkovou úpravu už používám jen chlazené maso.

Bali
1254 příspěvků 06.12.07 19:08
...

my používáme mražená bez problémů. A podešev to není. Hlavně se ty prsa nesmí péct dosucha, tak jak je tu zvykem. My je děláme jen dorůžova a jsou perfektní. Chystám se dát receptík a fotky na náš blog, snad o víkendu.

Eja
3839 příspěvků 06.12.07 20:27
Bali,

s čerstvými ( nemraženými) prsíčky jsem nikdy neměla problém, sobě skoro medium a manželovi trošku víc než medium, máme to moc rádi. Jednou jedinkrát jsem použila mražená prsa - skončila v troubě, kde strávila delší čas a stejně to nebylo nic moc. Možná bych si troufla čerstvá strčit do mrazáku, ale kupovaná mražená už nikdy - může to být nějaká technologická chyba, nedodržení stabilní teploty nebo co já vím......Ale obecně dávám přednost čerstvému od řezníka ( i když už jsem zažila maso z bio mladého býka, které bylo naprosto změknutívzdorné…)

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz