jako malá holka jsem byla malá a hubená,ale v pubertě jsem se vytáhla na 180 cm a hodně přibrala.zkusila jsem různé diety,ale chyběla vůle,byla jsem ve stresu a hladová.pomohla mi akupunktura-do ucha jsem si nechala píchnout 2 jehličky-jedna zaručí psychickou pohodu a druhá vás zbaví hladu.pak se jenom řídíte dietním programem…je to kúra na 3 týdny.já ji zopakovala 2× a za necelého půl roku zhubla 15 kilo a po dalším půl roce nemám ani deko navíc.ordinace ve které jsem byla je v praze kousek od hlavního nádraží.nevím přesně adresu,ale o čínské medicíně se dá určitě dočíst i na netu.hodně štěstí
jehličky
Chocolat, shodou okolnosti jich mam par v uchu taky - 6. Tu „na hlad“
tam mam taky, ale o zadnym dietnim rezimu mi akupunkturista nerekl. Muzes mi
o tom prosim napsat neco vic???
Diky.
musela vypadat jak jehelníček,aby mi to pomohlo zhubnout Na mě různé přípravky nějak ztrácejí účinnost Jediné co na mě platí je BODOVÁ DIETA…
moc vtipné, zasmáli jsme se, ale manžel říká, že nejlepší dieta je dlouhý bič a malý dvorek. Nějak se mi takovou dietu nechce držet, i když ten bič máme doma.
Haha… uz jsem Lucíííkovi na chatu navrhovala, ze by si tema jehlickama mohla nechat sespendlit pusu
co se týče dietního režimu,pro normálního člověka je dost drsný. nepamatuju si ho úplně přesně a brožuru o něm už nemám,ale nese se v duchu:snídaně-10 mandlí nebo lžíce sezamových semínek…oběd-tři lžíce rýže uvařené a smíchané se lžící hrášku a kukuřice nebo krajíček chleba s tahini…večeře-rajče nebo např. jablko…když jsem tenhle jídelníček v ordinaci četla,tak jsem byla značně skeptická,ale vydržela jsem a ani to nebolelo.dokonce za pomoci „jehličky pohody“ jsem byla šťastnější a spokojenější než kdy dřív.ještě se pokusím prospekt s jídelníčkem někde vyhrabat a kdyžtak dám vědět
Můj kamarád je výborný akupunkturista, a ten mi řekl, že něco takového jako „jehličky na zhubnutí“ neexistuje. Takže ani ty vidle by nepomohly! Jediné, co funguje, je míň jíst a víc se hýbat. Jehličky jedině na zpomalení (nebo zrychlení) metabolismu. V případě drasticky omezené stravy prý na zpomalení, takže člověk nepociťuje hlad. Ty na psychickou pohodu skutečně fungují! Ale pozor, není akupunkturista jako akupunkturista. Většinou jsou jenom ztrátou času a peněz, hlavně ti rychlokvašení.
na tenhle jídelníček jsem narazila jako na dietu jako takovou, hlad při ní opravdu není (první dva dny držíte prakticky půst, takže se vám žaludek scvrkne tak, že máte pocit, že i těch deset mandlí nesníte), a hubne se celkem fofrem, okolo 0,5kg DENNĚ. Což dokazuje, že za hubnutí nemůže ani tak akupunktura, ale právě dietní jídelníček
akupunktura pomáhá právě nám,jedincům se slabou vůlí zvyklím se přecpávat každý den,abychom zvládali záchvaty hladu a z něj plynoucí úzkosti.samozřejmě,že jenom díky jehličkám nikdo nezhubne,pokud nebude dodržovat předepsaný jídelníček…