Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Ahoj.
Když jsem objevila Labužníka, tak mi bylo 21 a zrovna jsem se stěhovala ke
svému příteli. Teď už je z něj manžel a oba dva máme pěkně mlsný
jazýček. Já osobně miluju recepty, které jsou jednoduché, a přitom
ohromí svým efektem. Snažím se taková jídla taky na Labužníka dávat -
viz. mé recepty. Ráda taky peču, preferuji systém „zamíchat - nalít -
upéct - sníst“. Jinak zbožňuju klasickou českou kuchyni (knedlíky,
omáčky, pečené maso, špenát…) a po taťkovi z Banské Bystrice
slovenskou kuchyni (halušky, liptovské pirohy, kyselici, zelenou a suchou
fazolici, prívarok, luteránskou procesii…MŇAM!!)
ICQ: 205263555
Práce: asistentka u notáře
Koníčky: jízda na motorce, knížky od Párala, kulečník, bowling,
dobrý pokec
17.12.12 08:27
Zkusila jsem dva vaječné koňaky, tenhle a pak variantu s kondenzovaným mlékem a salkem. Tenhle recept oproti konzerváku stoprocentně vede! Koňak z kondenzovaného mléka podivně drhne v puse. Naopak koňak ze šlehačky je okamžitě lahodný a naprosto úžasný. Jen jsem si dovolila inovaci; cukr jsem zašlehala metličkou do čerstvě svařené smetany, aby se hezky rozpustil a „nešustil“ v puse. Každopádně koňak nemá chybu a určitě budu muset přivařit.
Líbí se mi