Guláš v troubě

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Labužník handula02
634 příspěvků 26.10.06 14:34
Guláš v troubě

Ahoj labužníci, neznáte někdo jak se dělá guláš v troubě? Slyšela jsem, jak o tom hovoří dvě dámy v metru a hrozně to vychvalovaly. Bohužel jsem zaslechla jen část, takže mi uniklo zda vše naházím do hrnce a prostě dám do trouby, nebo nějak jinak? Prý to bylo móc dobré.

Reakce:
HelenaL
98 příspěvků 26.10.06 15:06
Prezidentský guláš

vložený nedávno pod č. 23820 sa pripravuje v trúbe. Pod receptom sa rozprúdila bohatá diskusia. Zdalo sa mi, že minimálne eja má s týmto spôsobom prípravy nejaké skúsenosti. Ak nezareaguje na tvoj príspevok, skús ju kontaktovať.

buraci
1136 příspěvků 26.10.06 16:01
Vyzkouseno

Ja jsem tenhle gulas zkousela. Bylo to dobre, meli jsme ho s bramborovym knedlikem.

spanny
159 příspěvků 26.10.06 20:12
Gulas v troube

V Anglii dost casto delaji ty jejich „stew“ v troube. Oni usmazi cibuli, pak obali maso v mouce a pridaji k cibuli a osmazi, okoreni, prilejou tekutinu, nekdy pridaji zeleninu, fazole a daji do trouby asi tak na 1 1/2 hodiny na 220 stupnu. Nemusi se tim micha, nepripali se to a ta mouka to zahusti takze se nemusi uz nicim jinym zahustovat.

Eja
3838 příspěvků 26.10.06 20:42
Handule,

přesně tak - všechno naházím do hrnce, promnu rukama, strčím do trouby na 150 st. a ponechám to osudu. Občas zkontroluji, podleji horkou vodou, a po cca dvou hodinách je hotovo.

Fabujan
150 příspěvků 30.10.06 17:13
Guláš v trúbe

Eja, zakrývaš pekáč, alebo ho dávaš bez pokrievky?

Labužník handula02
634 příspěvků 30.10.06 17:25
Fabujan,

jestli to nebude Eje vadit, tak přispěji mou páteční zkouškou na tuto mňamku. Dělala jsem v takovém tmavém težkém kastrolu / má modrý vnitřek / a zakryla jsem to poklicí. Dnes manžel dojídal poslední porci a prý byl krásně rozleželej. Přiznám se, že budu guláš takto dělat častěji, je to rychlé a téměř bezpracné.

di
2451 příspěvků 31.10.06 12:09
Recept na guláš v troubě

je i přímo tady na Labužníkovi, od Buntera, v článku Jak šel čas - část 6. Viz. http://www.labuznik.com/article.php?… (omlouvám se, neumím vkládat proklikávací odkazy).

Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz