guláš

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Tapi
12 příspěvků 22.10.06 10:59
guláš

Prosím poradi mi někdo jak se zahuštuje guláš chlebem,suchym nebo čerstvým a kdy a kolík.Budu moc rádá.

Reakce:
 
penda
4752 příspěvků 22.10.06 11:41
Tapi,

každý to dělá jinak, já například guláš nezahušťuji ničím. Myslím, že glama tu psala, že položí krajíček chleba na guláš, přikryje ho a nechá ho rozvařit, někdo přidává strouhaný chleba ve chvíli, když maso měkne a vysmahuje se, poté ho zakryje a nechá tu chlebovou zásmažku zapražit, poté maso promíchá, šťávu nechá zprudka vysmahnout, podlije a povaří mírným klokotem; někdo strouhaný chleba přidává až když je maso měkké a nechá ho ve šťávě pořádně rozvařit. Tak si vyber …

 
penda
4752 příspěvků 22.10.06 11:49
nějaké dřívější diskuze ...

guláš
guláš (tak to radila eja s tím krajíčkem chleba) ;o)
guláš s rajským protlakem
začínáme…gulášem
guláš
 guláš

 
pekarka
410 příspěvků 22.10.06 20:30
suchý chleba

Dřív jsem guláš taky zahušťovala strouhaným suchým chlebem. Ale byla jsem poučena, že guláš pak vydrží krátce, protože rád zkysne. Ale byl móóóc dobrý.

 
DanaJ
1136 příspěvků 23.10.06 08:03
Dám..

..rozvařit chleba.
Záleží na tom jaký dělám. Z masa nezahušťuji (když není třeba) - dávám hodně cibule. Když dělám třeba fazolový, tak chleba dám (má pak lepší chuť).

 
Tapi
12 příspěvků 07.11.06 15:16
...

Moc děkuji všem co jste mi odpověděli a poradili,už nemusím zahuštovat guláš moukou a byl moc dobrý!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz