..taky by mě zajímalo jestli se někde po Praze či okolí nenachází nějaká kavárna/cukrárna opravdu specializovaná na dorty, koláče apod., tím myslím, že by se v ní dalo objevit víc než klasika cheesecake, ovocný koláč, medovník aspol. Byla sem kdysi na dovolené v Portugalsku v jedném jako by dortovém butiku a byl to vážně nezapomenutelný zážitek, výběr nejméně z 25ti delikátních kousků s příchutěmi jaké vás jenom napadnou,.. něco takového tady taky dost postrádám,..
"Dortárna"
no svetozor neni vubec spatny, ale neobjevila jsem tam nic, co by me donutilo si vduchu rikat takovy to jooo tak tohle je fakt neco,.. a pak, je to tam na me strasne rusny, nerada tam chodim, leda pro zmrzlinu a zas dal ..
by měla být vyhlášená a výborná cukrárna, četla jsem o ní
v jakémsi časopise…měla takový hezký název…:-), někde v blízkosti
Vlkovy…nebo Bořivojovy ulice… Snad by si někdo z pražských labužníků
mohl vzpomenout, nebo vědět něco víc…??!
Ach ta paměť… bydlím nedaleko, ale cukrárny zkrátka nenavštěvuji, je
mi líto…
přímo ve Vlkově je Sladká Monika a Cukrářství Viktoria, názvy jsou hezké oba, jestli to jedna z nich nebyla…? Ale o sortimentu nemám nejmenší potuchy.
je to Sladká Monika!! Já jsem tam sice nebyla, ale četla jsem a viděla
moc krásné ukázky sortimentu… Třeba mají stránky, kouknu na to, ale
neumím poslat
…ale aspoň se podívejte, kde je to na mapě .
Vlkova 452/15
130 00 Praha-Žižkov
Telefon: +420 222 721 813
Otevírací hodiny:
Pondělí 17:00 - 23:00 Úterý 17:00 - 23:00
Středa 17:00 - 23:00 Čtvrtek 17:00 - 23:00
Pátek 17:00 - 23:00
Sobota 17:00 - 23:00
Neděle 17:00 - 23:00
Avšak nemám osobní zkušenost, nebyl jsem tam.
když se už pohybujeme na tom Žižkově, tak mohu opravdu doporučit cukrárnu (opět nevím, jak se jmenuje..:-)) v Ondříčkově ulici, je to směrem od Olšanského náměstí nahoru k Jiřího z Poděbrad, na levé straně v bloku těsně nad Žižkovým náměstím. Nejsem žádná mlsalka, na sladké mně většinou nikdo neutáhne, ale tady bych skoupila všechno… Mají i výbornou zmrzku.., A ty dortíčky - umělecká díla. Až půjdu směrem na Žižkov, kouknu, jak se to tam jmenuje. Nebo jestli někdo neví…opět
Tak jsem to našla hned, je to italská cukrárna Amarena, koukněte na jejich stránky, nebo jestli jsem někdo vloží odkaz, bude moc laskavý… Myslím, že to za to stojí, mají bohatou nabídku a kdykoli jsme měli nějakou rychlou oslavu, tak mě nezklamali! Moc dobroučké Bona
ja viem co hladas. ale Tvoja penazenka ma bude nenavidiet.
Au Gourmand .
prohlédla jsem si fotky a jsem celá poslintaná, to se nedá vydržet. Ještěže mám do této „dortárny“ daleko. Jinak by naše rodina musela vyhlásit osobní bankrot.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz