Prosím, poradí někdo, jak vyrobit doma burčák? Urodily se nám drobné modré hrozny. V jaké nádobě nechat mošt kvasit, když nemám sud. Jaké kvasnice použít a hlavně, jestli to v domácích podmínkách jde.
Burčák
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
domácí burčák
Nechce to žádné kouzlo. Manžel vždycky vymačká štávu z hroznů, přecedí přes gázu nebo plátýnko, aby ji bylo co nejvíc, nalije do pet lehve, uzavře a nechá kvasit. Šťáva začně kvasit po třech nebo čtyřech dnech a je z toho výborný burčák - jeden jsme již včera vypili. Nepřidává žádné kvasnice ani cukr.
Další podobná témata podle názvu
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
