Alfalfa

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
potvurkaPet
2 příspěvky 18.03.05 23:35
Alfalfa

Prosím, kdo má nějaké recepty a nebo zkušenosti s klíčky alfalfy(vojtěšky)? Dali jsme se do její pěstování a nevíme moc jak na to..-))

Reakce:
esmeralda
4813 příspěvků 18.03.05 23:58
Alfalfa

Dávám to jedině do sendvičů nebo do salátů. Vařením z toho vznikne povadlá masa. Navíc se tím asi zničí veškeré vitamíny.

DanaJ
1136 příspěvků 25.03.05 12:08
Syrové

Syrové jsou nejlepší. Dávám si je na chleba s pomazánkovým máslem. Jsou takové lehce nasládlé.
Měla jsem jich pomálu, tak sem je spořádala jen tak, ale určitě by se hodili do východní kuchyně. Zamíchala bych je do nějaké „čínské šlichty“. Ale až nakonec až se sundá pánev z ohně a nebo jen tak s nima jídlo posypat.
Prvně ochutnej a jestli Ti budou něco připomínat, tak je použij podobně jako to, co Ti připomínají.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz